Recenzii și premii

Recenzii
Dan Iancu - PC Magazine România - Decembrie 2001
BUCATARIA LIANEI
Sit tipic de amator. Nu prea prea, nici foarte foarte. Apreciem totuși efortul, mai ales că are rețete interesante. Punctul forte este totuși progamul ,,Carte de bucate”, un instrument absolut necesar unui e-bucătar. Programul promite multe și o versiune demonstrativă este pe sit. De exemplu, se pot adăuga rețetele proprii la cele deja existente, vreo 700, după cum se laudă. Sau puteți afla câte calorii are mâncarea respectivă. Există și un dicționar a cărui folosință nu am putut să o găsesc, dar... Merge pe NT, 98, ME și este optimizat pentru Internet Explorer 4. Cam vechi ați spune, dar e o idee. O să vedeți ce căutare interesantă are. Și pentru marii chefi promite codificarea rețetelor pentru a nu fi descoperite de concurență. Tot din acest sit se poate descărca și o versiune offline a acestuia pentru a face o economie importantă la bugetul telefoanelor. Din păcate, după cum am mai spus, interfața lasă mult de dorit, deși simplitatea nu strică. Asta avem, asta iubim. Interesant e că versiunea în limba engleză nu are aceleași rețete, pesemne traducerea e mai plictisitoare.
http://bucatarialianei.hypermart.net/    •••°°
Dan Iancu - PC Magazine România - Februarie 2002
Decembrie
E târziu și mi–e cam foame. Timpul scurt care a trecut de la apariția articolului cu pricina nu mi–a permis să aflu de noi situri culinare, dar între timp am aflat câteva lucruri noi. [...] Aflu în schimb cu plăcere că bucatarialianei.tripod.com ia și premii. La mai mare.
Premii
.ro - Pro TV - Noiembrie 2001
Premiul pentru cel mai bun site culinar, acordat de un juriu format din reprezentanții mai multor firme. Premiul a constant într-un scanner Mustek, care funcționează foarte bine.