38
    Emilia (jurnal - e-mail): „3 iulie, azi a fost o zi f. mișto. A fost ziua lui Baniciu. Am râs o oră de Ioji care s-a îmbrăcat cu rochia mea roșie cu spatele gol, Anca l-a machiat și i-a dat niște sandale cocoțate iar el s-a fâțâit prin tot hotelul travestit așa într-o veselie generală. Noaptea am fost la Paradis unde cântau Aura și Puiu Break. Am plecat mai mulți: Puiu, Lucica Râpeanu (pe care a împușcat-o bărba'su în Ame­rica acum câțiva ani buni).
    28 iulie - Azi ne-am sculat pe la 12, am mâncat o înghețată la Cazino și am ple­cat la Mangalia, la Aurora, unde am fost cazate foarte mișto, la Opal-high life. Nu s-a cântat.
    29 iulie - Am făcut repetiție pentru carnaval și am și cântat la carnaval. Anca a întârziat cu Ioji, Lavinia și Baniciu. Am fost la bărulețul din hotel și apoi la restau­rantul hotelului unde cânta Mircea Tudoran și unde am tras cu toții o distracție pe cin­ste.
    30 iulie - Până azi n-am cântat, că la "Topaz" nu aveau autorizație de la Sa­nepid, dar de mâncat am mâncat acolo. Din toate locurile de până acum aici e cel mai mișto. Supercazare, supermasă chiar și la prietenii trupei, seara se mănâncă la 7 și în timpul programului vin cu câte un platou cu fripturi și alte alea, cu salate și de băut, dar cu noi n-au avut mare pagubă cu băutul, că n-o avem pe asta. Azi a fost prima zi de cântat. A venit trupa Phoenix cu Schwartz și Henny.
    1 august - Dimineața am fost la plajă. A fost o zi de plajă superbă, cu o mare ne­maipomenită, așa că după masa de prânz am mai fost o dată la plajă. Ce haios cu Păunița când se aruncă în piscină, cu volumul ei considerabil face valuri! Seara nu s-a cântat. Am fost la "Paradis" și am văzut tot programul. Aura Urziceanu e mag­nifică!
    3 august - Azi am fost la Constanța după bani, care nu s-au luat și-am mai su­portat și o căldură și un transport nesatisfăcător. Am murit de cald și de nervi. În sea­ra aceea a vrut și Ioji Kappl să cânte câteva piese.
    4 august - Ne-a sculat Anca, am mâncat și am fost la o zi de plajă până seara, la cântare. A fost o zi senină, cu un cer curat și un nisip strălucitor, cu marea lim­pede și liniștită... o pată de lumină și culoare în toată nebuneala asta a vieții.
    5 august - Am fost la ARIA și... iar n-am luat banii. La cântare iar s-au adunat mulți... ca de obicei!
    6 august - A fost și ultima zi de stat la "Opal". Ce e frumos ține puțin. Din cauza războiului dintre greci și ciprioți, toți turiștii care au fost în sejur în zona de conflict au fost transferați în România, așa că nu aveam cum să rămânem cazate într-un loc atât de elegant și într-o stațiune atât de cochetă.
    7 august - De cântat s-a cântat la "Topaz", dar cu cazarea a fost mai rău. A dor­mit fiecare pe unde a apucat. Cântarea din seara aceea a ieșit foarte mișto. Au fost mulți, Dan Mitrea, Aurel Cernăianu, Michel, Wanda..."
    Lidia (e-mail): Așa a fost, ne cazaseră o perioadă la "Opal", hotel nou, condiții excelente. Ora închiderii era, clar, 10 seara. Începeam foarte încet iar spre final, când se mai încingea atmosfera, "toate butoanele la dreapta". Am cântat cam o lu­nă de zile... Ne-au mutat în Mangalia la hotel "Egreta", care era de fapt o "intenție" de hotel de 11 etaje, greșit din construcție. Era aplecat într-o parte, astfel încât da­că aveai nenorocul (iar noi l-am avut) să locuiești la etajele superioare, toată apa care venea pe conductele sparte ducea la o mare inundație.
    Emilia (jurnal - e-mail): „8 august - de azi începe perioada Eforie hotel "Egre­ta". Unde am fost și unde am ajuns! Hotelul e destul de vechi, iar noi stăm la etajul 11, unde nu curge apa la baie și WC pentru că nu ajunge până acolo, ajunge doar când se inundă. Tot cu Tanța stau în cameră. Neică, numai cu asta nimeresc me­reu și e o puturoasă de nu se vede. Mă apucă deprimarea când mă scol de dimi­nea­ță și camera e ca la balamuc, pute a țigări, toate sunt aruncate în toate di­re­cțiile, farduri, țoale și ea, ca să nu spună că-i leneșă, zice că așa-i mișto, că așa tre­buie să fie artiștii. Ce legătură are arta cu mizeria nu știu. Oricum, când fac eu