celelalte-cuvinte-29-de-ierni-silver-church-15-12-2010 Biletele la categoria VIP puse în vânzare pentru concertul „Celelalte Cuvinte – 29 de ierni” din data de 15 decembrie, în The Silver Church, s-au epuizat în 7 decembrie.

Posesorii de bilete VIP vor beneficia de un loc rezervat în separeul VIP de lângă scenă, un afiş „Celelalte Cuvinte – 29 de ierni” şi vor putea participa la o sesiune de autografe oferite de trupă.

Momentan, la eventim.ro mai sunt disponibile biletele la preţul normal de 30 de lei până în ziua evenimentului.

Trupa Celelalte Cuvinte revine în Bucureşti cu un concert special, un concert care punctează încă un an din cariera uneia dintre cele mai longevive şi mai iubite trupe de rock din România. Pentru acesta a fost ales cel mai frumos şi cel mai potrivit club de live din Capitală: The Silver Church (Calea Plevnei 61).

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu au pregătit un setlist pe măsură, care va dura aproximativ 3 ore.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online la www.eventim.ro). Preţul unui bilet este de 30 lei până în ziua evenimentului şi 40 de lei la intrare.

Monica Felea,
PR Officer, Gala PR