ac-dc-iron-man-2 Nova Music/Sony Music lansează sâmbătă, 24 aprilie, la ora 21:00, în Club Fire, cel mai nou album AC/DC, „Iron Man 2”

          „AC/DC: Iron Man 2”, coloana sonoră a noului film despre supereroul interpretat de Robert Downey Jr., conţine 15 piese de pe 10 dintre albumele trupei australiene.

          Lansarea românească a discului va fi în cadrul unei seri karaoke organizate de D&D East Entertainment şi Metropotam special pentru fanii AC/DC. Aceştia se pot înscrie pe www.metropotam.ro într-un concurs în care au şansa să câştige bilete la concertul din 16 mai, dar şi alte premii speciale, printre care noul disc AC/DC, „Iron Man 2”.

Pe lângă noul proiect al australienilor, fanii rockerilor vor putea găsi la petrecerea din Fire şi alte albume ale trupei lor preferate.

Cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat în dată de 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 18:00. Australienii vor ajunge în România în cadrul Black Ice Tour, care promovează cel mai nou album semnat AC/DC.

Vă reamintim că în acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la preţul de 477 de lei, şi Normal Circle, la preţul de 148,4 lei, care se vând într-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle şi biletele la preţ promoţional sunt SOLD OUT.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro, la următoarele puncte de vânzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Online biletele se pot cumpăra din siteul www.eventim.ro.

AC/DC în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment

Din câte am aflat de la Lenţi Chiriac – pe care îl ştiţi mai mult ca om de mass-media, dar care este şi Production Manager la D&D East Entertainment – şi el va fi prezent la seara karaoke AC/DC. După cum v-am informat anterior, premiile sunt:

Premiul I: bilet la concertul AC/DC + DVD + afiş

Premiul II: bilet la concertul AC/DC + CD + afiş

Premiul III: CD + afiş

Florin Silea