acdc_afis_nou Sâmbătă, 24 aprilie, ai ocazia să le arăţi tuturor că te ţine să cânţi AC/DC live la seara de karaoke organizată de Metropotam şi D&D East Entertainment, în club Fire.

Prestaţia participanţilor va fi jurizata de către: Lenţi Chiriac, Alex Revenco, Constantin Sandu (Nexus) şi un reprezentant Metropotam.ro.

Juriul va nota cu note de la 1 la 10 prestaţia fiecărui participant, notele se vor aduna şi se va face media. Cele mai bune interpretări vor fi premiate cu bilete la concertul AC/DC susţinut la Bucureşti în 16 mai, alături de DVD-uri, CD-uri şi afişe ale celebrei trupe.

Dacă nu te-ai înscris încă pe lista participanţilor la Karaoke de la metropotam.ro, mai poţi face acest lucru până pe 23 aprilie, aici:

http://metropotam.ro/La-zi/2010/03/art6753523672-Got-balls-Concurs-de-karaoke-cu-premii-in-bilete-la-concertul-AC-DC/

Pe lângă prestigiul câştigat, cei care vor convinge şi juriul, şi publicul de abilităţile lor vocale şi scenice vor pleca acasă cu unul dintre cele 3 premii puse în concurs:

Premiul I: bilet la concertul AC/DC + DVD + afiş

Premiul II: bilet la concertul AC/DC + CD + afiş

Premiul III: CD + afiş

Loc: Fire
Când: 24 aprilie
Intrarea la eveniment este liberă.

Parteneri media: Jurnalul Naţional, Zile şi Nopţi, Heavy Metal Magazine

Cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC, este programat în data de 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 18:00. Australienii vor ajunge în România în cadrul Black Ice Tour, care promovează cel mai recent album semnat AC/DC.

Vă reamintim că în acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la preţul de 477 de lei, şi Normal Circle, la preţul de 148,4 de lei, care se vând într-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle şi biletele la preţ promoţional sunt SOLD OUT.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro, la următoarele puncte de vânzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Online biletele se pot cumpăra de la www.eventim.ro

AC/DC în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment