afis-licart-2011-2 Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din România, a ajuns în a cincea luna de înscrieri. După primele 4 sunt înscrişi în competiţie 1257 de liceeni din întreaga ţară. 5365 de creaţii la secţiunile: poezie şi fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse şi verde) au fost evaluate până acum de juriul condus de către jurnalistul şi omul de cultură Radu Herjeu.

Ca în fiecare lună, la sfârşitul lui ianuarie au fost desemnate creaţiile semifinaliste: 30 de poezii, 22 de fotografii alb-negru, 43 de fotografii portret, 27 de fotografii diverse şi 16 fotografii la categoria verde. Toate aceste creaţii vor intra în jurizarea finală ce va stabili nominalizaţii ediţiei a 10-a a LicArt. Dar asta se va întâmpla abia după încheierea înscrierilor, adică peste două luni.

Aşadar, înscrierile online continuă, şi nu doar la poezie şi fotografie, ci şi la secţiunea teatru. Toate trupele de liceeni din România sunt invitate să se întreacă pentru a câştiga Marele Premiu LicArt.

Cuantumul premiilor la cele 3 secţiuni va fi de cel puţin 15000 de RON.

Regulamentul concursului şi multe informaţii detaliate despre festival se găsesc în siteul www.licart.ro

Sunt aşteptaţi în concurs toţi liceenii care nu s-au înscris încă, pentru că „Nu te poţi numi licean dacă n-ai trecut pe la LicArt!"

Radu Herjeu,
director LicArt