Învaţă cum să relaţionezi printr-un program inovator de dezvoltare personală

Silent Partners este primul program românesc care îmbină tehnici aprofundate de dezvoltare personală cu strategii inteligente de matchmaking, oferind noi oportunităţi de relaţionare şi socializare membrilor comunităţii sale.

Programul Silent Partners a început în noiembrie, fiind înfiinţat de o echipă de trei specialişti cu o experienţă cumulată în domenii relevante (executive search, training & coaching, terapie individuală şi de cuplu, organizare evenimente) de peste 35 ani:

  • Raluca Eliu – ascultă şi îndrumă de mai bine de 7 ani profesionisti care şi-au căutat un nou drum in viaţă, atât în cea profesională, cât şi în cea personală. A studiat filosofie şi antropologie culturală, cât şi comunicare si relaţii publice. Va coordona procesul de matchmaking.
  • Urania Cremene – Master Trainer, Coach, facilitator de programe, expert în educarea adulţilor, Urania Cremene animă cursuri de peste 12 ani. Temele abordate țin de leadership, dezvoltare personală, customer service şi vânzări, cu peste 4000 de participanţi în toţi aceşti ani. Ea va oferi coaching, mentoring și consiliere individuală clienților noștri care își doresc o schimbare comportamentală specifică, identificând convingeri și tipare care îi impiedică să își găsească partenerul de viață potrivit.
  • Mugur Ciumageanu – consiliază, predă, aleargă, fiind unul dintre cei mai renumiți profesionişti, care nu a lăsat nici o zonă psi neexplorată. Este un vechi rezident psihiatru al Spitalelor din Paris şi Timişoara. Se înțelege bine cu cuplurile, își mai asezonează activitatea profesională cu sesiuni de terapie sexuală, știe lucruri despre creierul îndrăgostit și este dispus să le împărtășească cu alții.

Re-learn Yourself este metodologia care stă la baza conceptului iniţiat de Silent Partners şi reprezintă rezultatul experienţei profesionale a consilierilor SP, cât şi a unei munci intensive de cercetare.

„Ideea nu este originală, există servicii similare în lume. Noi adăugăm valoare prin metodologia creată, Re-learn Yourself”, spune Raluca Eliu, managing partner Silent Partners.

„Ca executive search am avut sute de întâlniri cu clienţii, în principal reprezentanţi ai corporaţiilor, interviuri cu candidaţi şi am alcătuit profiluri profesionale ideale şi fișe de post. Discuţiile cuprindeau, de cele mai multe ori, şi latura vieţii personale, care era mai mereu lăsată deoparte, neglijată. Dintre cei aproape 1000 de candidaţi, jumătate erau nefericiţi din cauza vieţii personale neîmplinite, iar dintre cei 500, 200 se aflau în acel moment fără partener. Şi îmi vorbeau despre asta, iar eu îi ascultam. Aşa mi-a venit ideea că le-aş putea veni în ajutor”, declară Eliu.

Programul implementat de Silent Partners sub sloganul „Knowlegde behind heart matters" are la bază tehnici de coaching, filtrare şi executive search, folosind matchingul personalizat ca metodă de lucru. Experţii SP au conceput o bază de date cu design propriu, în care filtrele de selecţie includ un număr de peste 25 de parametri culturali şi de preferinţe personale.

„Dorim să creăm o comunitate de oameni care, până în prezent, s-au concentrat pe viaţa lor profesională, pe care să-i aducem împreună şi pe care să-i grupăm în funcţie de pasiunile, interesele şi curiozităţile lor”, declară reprezentanta Silent Partners.

Servicii Silent Partners Re-learn Yourself:

  • Single Coaching: întâlniri cu consilierii SP
  • Profilul personal
  • Profilul partenerului
  • Matching
  • Relaţionare
  • Date coaching
  • After matching: Couple coaching

Cum poţi deveni membru Silent Partners?

Te înscrii online în baza de date a candidaţilor prin completarea unui chestionar. Ai acces la contul tău doar pentru a completa chestionarul şi reveni, eventual, asupra întrebărilor, nu şi pentru a interacţiona cu ceilalţi candidaţi. Odată profilul online creat, poţi fi ales în urma filtrării aplicate bazei de date în funcţie de criteriile celor care sunt deja membri ai SP. Vei deveni şi tu membru al comunităţii Silent Partners doar în urma validării oferite de către consilierii SP în cadrul unei întâlniri unu la unu cu aceştia.

Mai multe informaţii despre Silent Partners şi serviciile pe care le oferă puteţi găsi la www.silentpartners.ro

Anca Dumitrescu,
partener Papion PR & Events