cenusa-timpului-riffVineri, 19 iulie, de la ora 21:30, Piața Mare din Sibiu va fi locul în care se va depune „Cenușa timpului”, care are toate premizele de a se înscrie în urna spectacolelor memorabile ținute în binecunoscutul loc.

Din comunicatul firmei de impresariat CR Event am aflat că specatcolul a fost gândit de Florin Grigoraș, liderul grupului Riff, și Teatrul de balet Sibiu, organizatorii promițând: „o fantezie alegorică, în care dansul contemporan întâlneşte rockul, o poveste actuală despre individ, despre sensul existenţei, întrebare şi răspuns, despre căutare, găsire şi regăsire”.

Gândit în genul marilor spectacole rock ale anilor ‘70 – ‘80, evenimentul cultural va reuni 22 de balerini, 12 muzicieni, proiecții video, calitatea tehnică fiind asigurată de o scenă dotată cu instalații de sunet și lumini profesionale.

Iar pentru ca iubitorii de cultură cu posbilități financiare reduse să aibă acces la acest spectacol extraordinar, biletele sunt ieftine: 10 lei preț întreg, 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari. 

Florin Silea