ghost-gathering-festivalTrupa Celelalte Cuvinte a răspuns invitaţiei de a se alătura mişcării Ghost Gathering Fest şi a pregătit un moment special fanilor. Pe scena din Parcul Herăstrău se vor auzi, în premieră absolută, câteva piese din repertoriul formaţiei interpretate în manieră acustică.

Având în vedere că participarea la Ghost Gathering Fest va fi singurul concert pe care trupa orădeană îl va susţine în Capitală până în luna octombrie, membrii Celelalte Cuvinte au pregătit un spectacol de zile mari, care va conţine atât piesele care i-au consacrat, cât şi câteva dintre cele mai iubite piese ale trupei, de data aceasta în variantă acustică.

Drept urmare, cei care doresc să vadă o scurtă avanpremieră a concertului acustic “Trup şi suflet”, ce se va desfășura în data de 8 octombrie la Sala Palatului, sunt invitaţi în data de 12 iulie la Ghost Gathering Fest.

“Concertul de la Ghost Fest va fi un eveniment special. Vom prezenta publicului, pentru prima oară, conceptul acustic Celelalte Cuvinte, pe care îl vom dezvolta la Sala Palatului. În plus, suntem foarte nerăbdători să ne întoarcem pe scenă după o pauză de câteva luni”, declară Călin Pop.

Surprizele pregătite de trupă nu se încheie aici, însă. Participanților la Ghost Gathering Fest li se mai adaugă o trupă tânără, în calitate de invitat special al formației Celelalte Cuvinte, N.O.R, o trupă de rock alternativ din Oradea. Acesta va fi primul concert N.O.R din Capitală. Mai multe detalii se pot găsi pe pagina de Facebook a trupei: www.facebook.com/N.O.R.home

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noul loc de desfășurare a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.

Festivalul se va desfăşura vineri, 12 şi sâmbătă, 13 iulie.

Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii neofolk, neoclassic darkwave, post rock și metal.

Line–up final:

Chaostar (GR) I www.facebook.com/chaostar.official

Celelalte Cuvinte (RO) I http://www.youtube.com/watch?v=5rZJ3VXTbg8

Kayno Yesno Slonce (BG) I www.facebook.com/kaynoyesnoslonce

Universe217 (GR) I www.myspace.com/universe217

Larrnakh (HU) I www.myspace.com/larrnakh

Eye of Solitude (UK) I www.facebook.com/eyeofsolitudeband

The Thirteenth Sun (RO) I https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029

Environments (RO) I https://www.facebook.com/environments

FusionCore (RO) I https://www.facebook.com/FusionCoreBand

Kistvaen (RO) I www.facebook.com/Kistvaen

Hteththemeth (RO) I www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610

C.O.D. (RO) I www.facebook.com/trupacod.cod

N.O.R (RO) I : www.facebook.com/N.O.R.home

Evenimentul este sub egida programului „Artă contra drog” și este oranizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO)  şi Cavalleria Events.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.

Valentin Moraru,
Gala MGMT & PR