irina-margareta-nistorTrupa Taxi și-a lansat noul videoclip exclusiv online, în conturile de Youtube – https://www.youtube.com/user/trupaTAXI și Facebook – https://www.facebook.com/trupaTAXI. La mai puțin de 24 de ore de la lansare, Youtube contorizeaza peste 50000 de vizitatori, peste 2500 de aprecieri și sute de comentarii. În Facebook videoclipul a fost deja distribuit de câteva mii de ori.

„Subtitrarea la români” este o colaborare Taxi – Irina Margareta Nistor. Criticul de film apare în binecunoscuta ipostază de traducător al filmelor vorbite în limba engleză. Trupa Taxi apare în componența completă: Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Darius Neagu, Kerezsi Csongor.

La realizarea videoclipului au participat și: actrița Irina Teodorescu, omul de afaceri irlandez Peter Hurley, muzicianul britanic Matt Highley.

Echipa de filmare este formată din: actrița Iulia Lumânare, aflată la debutul regizoral, directorul de imagine Liviu Pojoni Jr., cu stafful său, inginerul de sunet Cristian Tarnovețchi.

Trupa Taxi mulțumește UNATC, domnului Adrian Titieni, în mod special, pentru sprijinul acordat.

Noul videoclip marca Taxi poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?v=lnUxQU9j9DA.

Gabriela David,
Managing Director, Gala MGMT & PR

Mișto satiră, băga-mi-aș! Adică este o operă muzicală cu un mesaj bine structurat, o fină și ironică analiză a subtilităților limbilor engleză și română, congruentă cu epoca de prefaceri revoluționare în cenzura de tip democratic pe care o parcurge poporul nostru și, în curând, și poporul britanic prieten. Fuck it! Adică, bravo, tovarăși de la cenzură!

Păcat că nu vom vedea videoclipul la TV, că li s-ar „ofili” urechile celor de la CNA…

Florin Silea

foto: Irina Margareta Nistor, captură din videoclip