celelalte-cuvinte-trup-si-suflet-cinema-patria-18-octombrie-2013-afisConcertul acustic Celelalte Cuvinte – „Trup şi suflet” – va fi ținut la Cinema Patria, din Bucureşti, în data de 18 octombrie 2013.

Biletele cumpărate pentru concertul anunţat iniţial la Sala Palatului rămân valabile pentru noul loc de desfășurare a evenimentului.

De asemenea, preţurile biletelor rămân neschimbate, iar schema locurilor păstrează aşezarea iniţială. Cei care doresc să îşi recupereze banii pe bilete o pot face începând cu data de 6 septembrie, apelând la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate tichetele, timp de 28 de zile lucrătoare.

Biletele râmân în continuare în vânzare, cu preţul nemodificat, prin reţeaua Eventim şi online la www.eventim.ro.

Celelalte Cuvinte şi organizatorii regretă necesitatea mutării evenimentului, această decizie fiind luată în urma apariţiei unor cheltuieli neprevăzute legate de locaţia iniţială. Trupa este convinsă că noul spaţiu satisface toate exigenţele, Cinema Patria având o acustică deosebită.

Concertului acustic „Trup şi suflet” prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție este întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop. Noutatea abordării se face simțită nu doar în plan muzical. În note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol este unul deosebit.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte – „Trup și Suflet” – un spectacol dedicat măreției muzicii.

Susţinut de Farmaciile Dona.

Prezentat de ROCK FM.

Recomandat de Mişcarea de rezistenţă, Proges şi Admirabil•Net.

Partener: Hotel Răzvan.

sursa: Valentin Moraru,
Gala MGMT & PR

Deși nu suntem printre partenerii oficiali, recomandăm și noi trup și suflet spectacolul „Trup și suflet”, nu pentru că ne-ar da Călin o bere, nici pentru îndelungata prietenie, ci pentru că ne plac Cu-vin-te-le! Din păcate, noi n-o să putem fi prezenți la concert.

Silpres