Cel mai tare festival de metal din această toamnă, METALHEAD MEETING 2013, îşi deschide porţile sâmbătă, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Accesul în Arenele Romane se va permite începând cu ora 17:00, iar concertele vor începe la ora 18:00. Festivalul se va încheia în jurul orei 01:30, fiecare dintre capetele de afiș, respectiv Hypocrisy şi Lake of Tears, urmând să cânte aproximativ 75 de minute.

Formațiile care vor concerta sunt: L.O.S.T., Taine, Bucovina, HateSphere, Lake of Tears și Hypocrisy.   

În ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la festival cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:
sticle, conserve,
mâncare sau băuturi de orice fel,
artificii, arme, obiecte periculoase,
umbrele,
aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil),
aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata Festivalului.  

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane.

De asemenea, trupele vor veni cu o ofertă bogată de obiecte promoționale, iar organizatorii au pregătit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 50 de lei.

Accesul în spaţiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului. 

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în Zona A se va face pe baza unei brăţări primite la intrare. Menţionăm că spectatorii din Zona A vor avea acces şi în Zona B a festivalului.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi.

În ziua festivalului biletele se vor putea cumpăra şi de la intrare.

Pentru că „Size DOES Matter”, MONSTER ENERGY DRINK şi CIUC PREMIUM, berea oficială a muzicii live, vă invită pe 21 septembrie, sâmbătă, la Arenele Romane, unde se pregăteşte unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 – prima ediţie a festivalului METALHEAD MEETING.

Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot găsi online la www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete/.

De asemenea, biletele se găsesc în reţelele:
– Eventim (magazinele Orange şi Vodafone, în magazinele Domo, în librăriile Humanitas şi Cărturești)
– MyTicket (Diverta, Mag. Muzică, Sala Palatului)
– Bilete.ro (Poşta Română, Inmedio, Germanos)
– Biletoo (Cinema Patria, Librăria Eminescu, Mag. Unirea)

Dar şi la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (lângă Stadionul Naţional – Vatra Luminoasă – de luni până viner,i între orele 9 şi 18).

Preţurile sunt următoarele:

95 lei – Zona B
145 lei – Zona A (în fața scenei)
200 lei – bilet VIP + meet & greet – doar 20 de bilete, exclusiv la www.iabilet.ro şi www.eventim.ro.

Un eveniment produs şi organizat de METALHEAD şi Sprint Media cu sprijinul Gala MGMT&PR.

sursa: Sonia Lodi,
Gala MGMT&PR