Cursa ciclistă Milano – San Remo poate fi urmărită azi, de la ora 15:00, în direct la Eurosport Player. Aceasta este vestea bună. Vestea rea este că trebuie să aveți abonament, care costă 29,99 €/an, respectiv 4,99 €/lună. Sincer, sunt curios să aud în ce limbă e comentariul deoarece până la schimbările de politici de transmisie din urmă cu câteva luni, de obicei canalele transmise doar în Eurosport Player aveau comentariu englez sau nu aveau deloc.

Dacă nu aveți abonament și nici nu vă faceți, fie așteptați până seara, când, de la ora 21:00 (potrivit siteului eurosport.ro) puteți vedea la Eurosport 2 un rezumat de 91 de min., fie așteptați până luni, 24 martie, când puteți vedea rezumatul la Eurosport, numai bine ca să vă faceți încălzirea pentru Turul Cataloniei, care va fi transmis de la ora 16:30.

Mai aveți însă o posibilitate: la adresa de aici puteți găsi mai multe linkuri la transmisii live în Internet. Unele sunt restricționate, dar sunt și câteva la liber. Evident, claritatea nu este cea de la Eurosport Player, dar dacă tot e gratis… [S.F.D.]