centrul-de-informare-europe-direct-regiunea-centru-sigla

În perioada 1 aprilie – 30 septembrie 2014 se desfășoară concursul foto Stop-cadru: Dezvăluie Europei tainele regiunii Centru!, organzat de Centrul de informare Europe Direct regiunea Centru.

Premiile pentru primii 3 clasați nu vor fi aparate foto, ci tablete. Cine va juriza? Un juriu „imparțial ca tot românul”, greu de mituit: internauții care vor da likeuri în pagina de Facebook a Centrului.

Care e subiectul fotografiilor? Nu chiloții Aglaiei (n.r. Aveam un locotenent în armată a cărui expresie favorită era: „Ce-i, soldat, te gândești la chiloții Aglaiei?!”) fiindcă nu sunt un obiectiv care să genereze turism de masă în regiune. Fiindcă acesta este scopul declarat al concursului, de a promova locurile turistice din județele regiunii: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu sub sloganul: Regiunea Centru – destinație europeană de vacanță.

Chiar dacă o fotografie face cât 1000 de cuvinte, pentru a intra în concurs trimiterea fotografiei este condiția necesară, dar nu și suficientă. După cum am aflat de la Mirela Groza, expert relații publice în cadrul Centrului, mai trebuie ca participanții să trimită „odată cu fotografia, denumirea destinaţiei promovate, localizarea acesteia şi o scurtă justificare pentru alegerea destinaţiei respective”.

Pentru concurs pot fi trimise maxim 5 fotografii, la adresa de e-mail europedirect@adrcentru.ro, până în 30 septembrie 2014. Chiar dacă nu câștigați premiu, vă alegeți cu popularizare deoarece fotografiile vor fi publicate într-un album găzduit de pagina de Facebook a Centrului. Evident, nu uitați să trimiteți și datele de contact!

Dacă mai aveți neclarități puteți citi Regulamentul de participare. E în format pdf.

Păsăricaaa!

Florin Silea