crosul-europei-8mai2015-afisAnul acesta, Crosul Europei se va desfășura nu în 9 Mai, Ziua Europei, ci în 8 Mai, Ziua Partidului – nu, nu cel al lui Băsescu, ci cel al lui Ceaușescu. Traseul va fi de circa 3 kilometri și este cam același de la ediția inaugurală de anul trecut: Șanțurile Cetății, startul fiind programat pentru ora 11:00.

La fel ca anul trecut, pentru a atrage cât mai mulți cetățeni ai regiunii Centru (care au minim 12 ani) și pentru a nu fi confundat cu crosurile de pe vremuri, când câștigătorii primeau călduroase strângeri de mână și o hârtie pe care scria diplomă, organizatorii – Agenția pentru dezvoltare regională Centru, Fundația PAEM și Primăria Alba Iulia – le vor oferi tuturor participanților informații despre: sprijinul acordat de Uniunea Europeană cetățenilor regiunii, rezultatele obținute prin utilizarea fondurilor europene și Anul Dezvoltării Europene.

Dacă mai sunteți aici, meritați să vă informez și că toți participanții vor primi tricouri la start, iar după sosire vor fi acordate diplome de participare și obiecte promoționale. Pentru a menține și spiritul de competiție, nu doar pe cel de promovare a UE și de menținere a sănătății, câștigătorul va primi marele premiu, o bicicletă mountain.

Regulamentul competiției îl puteți citi aici, iar formularul de înscriere îl găsiți aici. Informații suplimentare găsiți dacă accesați pagina de aici.

Gata, nu vă mai rețin, ca să aveți vreme să vă înscrieți!

Florin Silea

sursă foto: ADR Centru