microsoft-tour-tracker-amgen-tour-of-california-turul-californiei-2016Dacă anii trecuți Tour Tracker transmitea Turul Californiei (Amgen Tour of California este numele oficial), anul acesta Microsoft este cel care asigură transmisia în Internet, aceasta putând fi urmărită la adresa microsofttourtracker.amgentourofcalifornia.com.

Transmisia trebuia să înceapă duminică, 15 mai, de la ora 21:30, dar, fără nici o explicație, imediat după ora respectivă (ora României), s-a anunțat în site că transmisia va începe la miezul nopții, la ora 00:00.

Până acum, în România competiția a fost transmisă la TV de către Eurosport. Și acum este anunțată în program, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 1:00. Ciudat este, însă, că în site nu există nici o altă referire la această competiție, iar postul TV n-a făcut nici un promo, nici Manolo (Emanuel Terzian) și nici Jean (Andrei Comșa) n-au zis nimic în etapa de duminică din Turul Italiei despre transmisie și nici că începe Turul Californiei. Dacă nu cumva am scăpat eu momentul respectiv…

Cei care vor să vadă competiția cu ajutorul tabeltelor sau telefoanelor pot găsi aplicația atât pentru iOS, cât și pentru Android, fie direct, fie cu ajutorul siteului thetourtracker.com.

Florin Silea

sursă foto: captură  de ecran