Cum guvernanții de la București se străduiesc cu toate forțele să creeze o psihoză COVID-19 în rândul populației, mi-am zis să văd cum e și pe la alții.
Am vrut să văd la Olanda, dar la Olanda, de cel puțin 4 zile, numărul total de teste a încremenit la 764079, adică nu mai testează populația. Cu toate acestea, atât vineri, cât și sâmbătă a avut peste 100 de noi cazuri.
După care, m-am dus la Marele Licurici, dar nici aici nu ne putem ține de americani. Ce procentaj de noi îmbolnăviți credeți că au avut de joi până vineri? 8,22%, în timp ce România, cu toată strădania lui Arafat & Co, a avut doar 4,20%.
Dar, să nu uităm că înainte de a fi filoamericani suntem francofoni. Nasol! Nasol nu că suntem francofoni, ci pentru că (deoarece în acest caz e de bine, altfel ar fi fost fiindcă) și ăștia-s în fața noastră! Deși puturoșii de medici francezi n-au făcut în perioada analizată decât 16141 de testări (dacă n-au și ei un Arafat care să-i corbăcească…), le-a dat cu virgulă procentajul fiindcă au avut 836 de cazuri, adică 5,17%.
Dar, în afară de filoamerican și francofon, cum mai este bravul popor român? Da, da, genial, harnic și cinstit până-n măduva țepei lui Țepeș destinate preacinstiților… hoți! Mă refeream la sentimentele față de alte popoare. Rusofob, bravo! Pentru că ați răspuns corect, primiți 10… ani în gulag! Rușii, să știți că-s mai înapoiați decât noi la „guvid”! Slabă pradă: numai 2,02%, deși au făcut 311052 de teste în cele 24 de ore, de vreo 3 ori mai puține decât americanii… Și Trump le-a atras atenția medicilor s-o lase mai moale cu testările, dar ăia or fi democrați, că nu-l ascultă!
Acestea sunt numere și procentaje care nu ne mint (dacă nu cumva mint statisticile oficiale) în față ca guvernanții, ci ne arată că nu avem noi cea mai mare rată de noi îmbolnăviți din Europa. Vă dați seama ce-i în Olanda, dacă fără nici un test aleatoriu s-a trezit cu 103 virusați?! Ce să mai zică Spania, care în aceeași perioadă de 24 de ore a avut 1400 de cazuri, deși nu a făcut nici un test aleator în perioada respectivă: 6,026,446 a fost numărul total de teste joi, tot 6,026,446 au fost și vineri. Cum ar veni, pe medicii de-acolo îi caută covidații, nu trebuie să alerge ei ca să-i prindă cu arcanul cum fac medicii de la noi ca să poată „raporta cu mândrie patriotică și revoluționară” că a crescut producția de „guvid” la hectar!…     

Florin Silea