Cele 20.000 de bilete la preţul promoţional de 127,2 lei din categoria Normal Circle sunt SOLD OUT!

   poster-acdc_bucuresti După epuizarea biletelor din faţa scenei la câteva săptămâni după punerea lor în vânzare, organizatorii anunţă şi epuizarea biletelor la preţ promoţional. Biletele din această categorie (Normal Circle) sunt disponibile de acum la preţul de 148,4 lei.

   De asemenea, odată cu epuizarea biletelor la preţ promoţional a încetat şi oferta de vânzare a biletelor în rate. Reamintim tuturor posesorilor de vouchere că acestea vor fi disponibile în perioada 11 februarie – 10 aprilie.

   Ritmul în care se vând biletele este un record pentru piaţa din România, piaţă atipică, cu obiceiuri specifice faţă de restul Europei, potrivit reprezentanţilor Eventim.ro, distribuitor exclusiv al biletelor la concertul AC/DC.

   Interesul mare pentru acest eveniment a făcut ca organizatorii să ia în calcul suplimentarea la anumite categorii de bilete, pentru a face faţă cererilor pieţei. Singura categorie la care este posibilă în acest moment suplimentarea este cea a biletelor cu locuri şi pentru aceasta deja a fost pus în vânzare un nou lot de bilete. Planul locurilor poate fi consultat pe www.eventim.ro.

   Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la următoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Biletele se pot cumpăra online la www.eventim.ro.

   Cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC, este programat în data de 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 17:00. Rockerii vor concerta în România însoţiţi de invitaţi speciali şi cu propria producţie. Australienii vor ajunge în România în cadrul Black Ice Tour, care promovează cel mai recent album semnat AC/DC.

   AC/DC în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager, D&D East Entertainment