celelalte-cuvinte-quantic-24-06-2022No, nu dați fuga să vă săpați adăpost antiatomic în parchet, mai bine dați fuga să vă cumpărați bilet la concertul Armaghedon pe care formația Celelalte Cuvinte îl va ține în 24 iunie, de la ora 20:00, la Quantic Pub din București!

Acum aproape două săptămâni, formația a oferit un recital la AlbaFest, ediția din acest an fiind prima în care o seară dintre cele 3 a fost dedicată rockului. Cei care n-au fost atunci „la Alba Iulia-n Ardeal” – localitate în care CC nu mai concertase de 10 ani! – și nici n-au urmărit transmisia în direct, pot viziona înregistrarea oficială la livestreamromania.ro. Speculând prezența primarului Gabriel Pleșa (nu căutați cu Google primar Alba Iuia că vă dă „fake news”, Mircea Hava, care nu mai e primar de câțiva ani!), prezentatorul Gabriel Popovici (alias MC Kotto; nu mă întrebați dacă mai e polițist fiindcă nu știu) i-a făcut un apropo: sărbătorirea printr-un concert cu public la Alba Iulia a celor 40 de ani ai formației. După cum fanii știu, anul trecut a fost un concert aniversar la Timișoara, transmis prin Internet, dar fără spectatori.

Revenită de peste un an la formula instrumentală de început: ch. solo (Călin Pop, membru fondator), ch. armonie (Marius Pop), ch. bas (Marcel Breazu, membru fondator), Leontin Iovan (tobe, membru fondator), ceteră (Ovidiu Roșu, membru fondator), formația a cântat la Alba Iulia melodii care au acoperit cei 40 de ani de activitate. La Quantic va cânta piesele de pe albumul Armaghedon (1994), care a fost remasterizat și transpus și pe vinyl (2021). Din păcate, la concert vor fi disponibile numai discuri vinyl, nu și CD. De asemenea, doritorii vor putea cumpăra și tricouri aniversare.

Accesul publicului este permis de la ora 19:00.

Florin Silea

sursă foto: iabilet.ro