celelalte-cuvinte-ispita-quantic-09122022Vineri, dar nu 13, ci 9, Celelalte Cuvinte va susține tradiționalul concert aniversar. De data aceasta nu va fi nici la Timișoara, locul de unde formația a pornit spre glorie, unde se desfășoară de obicei, nici la Oradea, locul de baștină al majorității componenților, ci la București, la Quantic Pub, loc care se pare că e favoritul grupului pentru concertele din această urbe.

Cei care așteaptă cu nerăbdare noul disc al formației (până de curând trebuia să se numească Clepsidra fără nisip, titlul actual este Lumea asta, dar până prin primăvară, când este preconizată lansarea, se mai poate schimba. Oricum, eu rămân la părerea mea: ar trebui să se numească Nesupus.) trebuie să mai aștepte, vineri, 9 decembrie urmând să fie prezentat Ispita. După cum se știe, discul a fost nu demult lansat și în varianta vinil, care va putea fi cumpărată la concert. Dacă n-aveți la voi 100 de lei îl puteți cumpăra de la barul Trei bețivi. Din păcate pentru fani și din fericire pentru formație, la Emag și Cărturești nu mai este. Cei care se mulțumesc cu CD, îl pot cumpăra de la Emag, la 40 de lei sau la 39,99 de lei (în pagina celui cu 40 de lei găsiți și oferta celui cu 39,99 de lei).

 preturi-celelalte-cuvinte-quantic-09122022Concertul este prevăzut să țină de la 18:00 la 23:00, în deschidere fiind formația timișoreană Blazzaj, iar biletele pot fi cumpărate la 88 de lei de la Trei bețivi și Ia bilet. În ziua concertului biletul va fi 100 de lei. Informațiile sunt luate de la iabilet.ro și treibetivi.ro (organizatorul concertului), în siteul Quantic prețurile fiind greșite: 66 de lei, respectiv 88 de lei.

Florin Silea

sursă foto: Quantic Pub