afis_festival_tuborg_green_fest_sonisphere1 Christoph Schneider (Rammstein) a declarat în cadrul unui interviu exclusiv acordat înainte de concertul de la Belgrad (Serbia) că trupa este foarte fericită că poate aduce turneul Rammstein în România, în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

„Vrea să salut toţi fanii din România”, a spus Schneider, care a adăugat că cei de la Rammstein sunt încântaţi să poată concerta în Europa de Est. „Provenind din partea estică a Germaniei, avem un trecut similar şi împărtăşim anumite valori culturale”, a încheiat bateristul de la Rammstein.

Urmăriţi interviul integral cât şi imagini live incediare de la concertul Rammstein din Serbia pe www.tuborg.ro, la secţiunea ştiri, şi pe http://ro.sonispherefestivals.com, la secţiunea Sonisphere TV.

Fanii din România îi vor putea vedea live pe germanii de la Rammstein pe 27 iunie, ultima zi a Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival. Aceştia se vor afla în România în premieră absolută, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent material discografic, intitulat Liebe Ist Fur Alle Da. De asemenea, noul single Rammstein, „Haifisch”, a fost lansat deja pe pagina din MySpace a trupei, urmând să apară pe piaţă la jumătatea lunii mai.

Ediţia din acest an a Tuborg Green Fest, unul dintre cele mai puternice festivaluri internaţionale de muzică, este prezentată de Sonisphere şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Alice în Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.

Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt de departe cele mai mari nume ale momentului de pe scenă rock şi nu numai.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Tuborg, considerat a fi unul dintre cele mai muzicale branduri de bere din lume, şi-a reafirmat acest statut la nivel internaţional prin lansarea cu mulţi ani în urmă a conceptului Green Fest.

Conceptul Tuborg Green Fest a început să „zguduie” Europa începând cu anul 2005 şi încă de la primele ediţii fanii au avut ocazia să se bucure de recitalurile unor artişti renumiţi precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs şi Metallica. Atitudinea liberă, specifică brandului Tuborg, şi-a pus amprentă şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevărate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de showurile live explozive, berea de calitate şi atitudinea nonconformistă.

Vă aşteptam alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment