lectii-despre-energie-eon-gaz-romania Peste 450 de copii din 15 unităţi de învăţământ din aria de competenţă E.ON România descoperă informaţii utile din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice în cele 3 luni în care se desfăşoară programul „Lecţii despre energie”

Până în luna iunie a.c., E.ON România derulează programul educativ „Lecţii despre energie” în 15 grădiniţe şi şcoli din aria sa de competenţă. Programul urmăreşte să educe copiii cu privire la utilizarea în condiţii corecte şi de siguranţă a surselor de energie, prin intermediul unor lecţii interactive.

Astfel, 115 voluntari E.ON devin dascăli pentru cei peste 450 de copii din unităţile de învăţământ vizate şi îi învaţă pe aceştia lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă în casă sau la şcoală şi, nu în ultimul rând, ce trebuie făcut pentru a proteja mediul înconjurător.

Informaţiile transmise sunt structurate pe 8 lecţii şi sunt adaptate vârstei copiilor cărora ne adresăm, materialele fiind elaborate în parteneriat cu cadre didactice experimentate.

Proiectul se derulează în fiecare regiune din aria de activitate a Grupului E.ON în România, pentru aceasta fiind selecţionate şcoli şi grădiniţe din 10 oraşe: Alba Iulia, Sibiu, Târgu-Mureş, Baia Mare, Cluj-Napoca, Timişoara, Reşiţa, Iaşi, Suceava şi Botoşani.

Silviu Bucuroiu,
responsabil PR regional,
E.ON România