Prima categorie epuizată este cea a biletelor Golden Circle (în faţa scenei) pentru a doua zi a fesclip_image002tivalului, în care vor concerta: METALLICA, Slayer, Megadeth, Anthrax şi Heaven and Hell. În plus, au fost puse în vanzare biletele la categoria VIP.

Cel mai mare festival din România, Sonisphere Festival, se va desfăşura în perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainement.

Cele trei zile de festival sunt mai mult decât generoase în trupe rock de top, aşteptate cu nerăbdare de publicul general. Unii îşi doresc doar să fie acolo, alţii vor să fie în primele rânduri (vezi fanii METALLICA), alţii vor să savureze muzica şi showul păstrând un grad de confort cât mai ridicat.

Pentru a satisface toate dorinţele şi gusturile, Eventim.ro a pus în vânzare şi bilete la categoria VIP pentru întregul festival. Acestea sunt disponibile începând de marţi, 30 martie, în reţeaua Eventim.ro.

Aşadar, puteţi vedea: METALLICA, RAMMSTEIN, MANOWAR, Heaven and Hell, Slayer, Megadeth, Anthrax, Alice in Chains, Volbeat, Stone Sour, Mastodon ş.a.m.d. departe de aglomeraţie, având locuri confortabile în tribuna special amenajată.

Mai multe detalii despre bilete şi preţurile acestora aici:

www.eventim.ro/portal/ro/muzica/metal/rock_the_city_powered_by_sonisphere/68750/

Vă aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Pentru toate detaliile va rugăm accesaţi www.sonispherefestivals.com

Sonia Lodi, PR Manager
D&D East Entertainment