Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi în data de 11 iunie pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti. Evenimentul este prezentat de D&D East Entertainement, East European Concert şi Marcel Avram, iar biletele s-au pus în vânzare exclusiv prin reţeaua Eventim.

Publicul şi-a demonstrat interesul foarte mare pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, cumpărând bilete în ritm alert încă din momentul anunţării evenimetului. Cel mai repede s-au epuizat biletele la categoriile de preţ 179,2 şi 293 de lei, cu locuri pe gazon.

Pentru a răspunde cererii au fost puse în vânzare încă 2000 de bilete, la categoriile de preţ: 349, 293 şi 179,2 lei, cu locuri amplasate în tribună.

Tribunele de pe „Iolanda Balaş Soter” sunt în curs de renovare, dar pentru că cererea publicului continuă, special pentru acest concert, tribunele vor fi deschise şi amenajate.

Planul locului poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schiţa stadionului.

Reţeaua Eventim are ca parteneri magazinele: Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas şi Cărtureşti. Puteţi cumpăra bilete din toate punctele reţelei şi prin siteul www.eventim.ro.

Concertul pe care legendarii Eric Clapton şi Steve Winwood îl vor susţine în Capitală, în data de 11 iunie, este un eveniment care nu poate fi ratat de nici un iubitor al muzicii de calitate.

Vă reamintim că Eric Clapton va concerta împreună cu Steve Winwood în data de 11 iunie pe Stadionul Tineretului – „Iolanda Balaş Soter”, din Bucureşti. Prieteni vechi şi foşti colegi de trupă, Eric Clapton şi Steve Winwood şi-au reunit forţele pentru a pune pe scenă un concert de excepţie, în cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul căruia cei doi mari artişti şi-au propus să recreeze „romantismul şi frumuseţea muzicii de altădată”.

Cei doi monştri sacri ai muzicii îşi vor duce spectatorii înapoi în timp, în perioada de glorie a rockului, cântând atât compoziţii proprii, cât şi melodii semnate de artişti legendari ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seară de neuitat şi un eveniment care va rămâne în inimile fanilor pentru totdeauna!

În cei peste 40 de ani de carieră, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori în faimosul Rock & Roll Hall of Fame (în calitate de membru al Yardbirds, Cream şi ca artist solo). În plus, Clapton a câştigat 18 premii Grammy şi a primit peste 80 de discuri de aur, platină sau diamant. Clapton a vândut peste 42 de milioane de albume, fiind unul dintre cei mai faimoşi şi talentaţi artişti din lume.

Aflaţi pentru prima dată în România, Eric Clapton şi Steve Winwood îşi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trăit vreodată, aşa cum se şi cuvine unor adevărate legende!

Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment