clip_image001Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival anunţă cu regret că turneul european Mastodon, care includea şi concertul din România, a fost anulat, sănătatea chitaristului Bill Kelleher nepermiţându-i să susţină concertele programate.

Iată mai jos declaraţia oficială din partea trupei:

MASTODON informează cu regret toţi fanii că turneul european din această vară, care urma să debuteze în dată de 5 iunie, în Germania, şi să se încheie în dată de 3 iulie, în Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatită şi a fost sfătuit de către medici să continue tratamentul. Echipa medicală a artistului este optimistă şi se aşteaptă la o recuperare completă în următoarele săptămâni, astfel încât trupa să poată participa la turneul BlackDiamondSkye alături de Alice in Chains şi Deftones, programat să înceapă în dată de 16 septembrie, la Chicago.”

Cei de la Mastodon urmau să urce pe scenă în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival în dată de 27 iunie.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se desfăşoară în perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, în Bucureşti, şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt de departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock şi nu numai.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro în magazinele: Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment