1970 – 2010, 40th Anniversary Tour

florin-grigoras-riff Luni, 7 iunie 2010, de la ora 19:00, grupul RIFF va susţine un concert-eveniment de excepţie la Alba Iulia, în sala Casei de cultură a sindicatelor.

40 de ani pe scena muzicii rock româneşti, 10 albume muzicale editate, peste 3500 de concerte în ţară şi în Europa, piese care au încântat publicul: Ana-Maria, În loc de bun rămas, Regele şoselei, Doi străini, A trecut vara, Un joc a fost, Primii paşi, Povestea lor, Cercul vieţii… Acesta este grupul Riff (n. Cultural info – în foto, fondatorul formaţiei, Florin Grigoraş; fotografie cu tot grupul găsţi în siteul www.riff-grup.ro), unul dintre cele mai longevive şi autentice din rockul românesc, apreciat de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică şi showul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă şi suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale. Pentru a marca cele patru decenii de activitate, grupul a organizat turneul aniversar RIFF – Nerostitele cuvinte, care a inclus până acum spectacole în: Bucureşti, Târgu-Mureş, Sibiu, Deva şi Mediaş.

Urmează: Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Oradea, Arad, Braşov, Craiova, Piteşti, Constanţa, Galaţi, Suceava, Piatra Neamţ şi Râmnicu-Vâlcea.

Intrarea la spectacol se face numai cu invitaţii, care pot fi solicitate prin e-mail la adresa: contact@riff-grup.ro

Dani Luca,
Manager de turneu