În ciuda zvonurilor care au circulat ieri (n. Cultural info – 16.08.2010), după publicarea în contul oficial de Twitter al lui Axl Rose a unui mesaj conform căruia toate concertele turneului Guns N’ Roses au fost anulate, acest lucru nu este adevărat.

Denise Săndulescu, director general al D&D EAST ENTERTAINMENT, precizează: „Managementul GNR ne-a informat că a avut loc un atac asupra contului de Twitter al solistului Axl Rose şi că informaţia postată potrivit căreia turneul a fost anulat este complet falsă. În acest moment se lucrează la remedierea situaţiei. Dorim să dăm asigurări ferme tuturor fanilor că nu există nici un fel de problemă, concertul din Bucureşti urmând să aibă loc pe 21 septembrie, aşa cum a fost programat, la fel ca şi toate celelalte concerte din turneu.”

Fanii români ai grupului Guns N’ Roses au fost extrem de fericiţi să afle că trupa va susţine un concert în Bucureşti şi sunt nerăbdători să se întâlnească cu idolii lor pe 21 septembrie la Romexpo.

Iată şi programul turneului Guns N’ Roses, aşa cum apare în siteul oficial al grupului:

Aug. 27 Reading Festival

Aug. 29 Leeds Festival

Aug. 31 Belfast / Odyssey

Sept. 1 Dublin / 02 Arena

Sept. 4 Rome / Palalottomatica

Sept. 5 Milan / Forum

Sept. 8 Zurich / Hallenstadion

Sept. 10 Metz / Amneville Galaxie

Sept. 13 Paris / Bercy

Sept. 16 Geneva / Arena

Sept. 18 Vienna / Stadthalle

Sept. 21 Bucharest / Romexpo

Sept. 23 Belgrade / Arena

Sept. 24 Zagreb / Arena

Sept. 27 Prague / 02 Arena

Sept. 30 Antwerp / Sportpalais

Oct. 2 Lille / Zenith

Oct. 3 Arnhem / Gelredome

Oct. 6 Lisbon / Atlantico Pavillion

Oct. 9 Madrid / Vistalegre

Oct. 10 San Sebastian / Velodromo Anoeta

Oct. 13 London / 02 Arena

Oct. 17 Birmingham / LG Arena

Oct. 18 Manchester / Men Arena

Oct. 22 Zaragoza / Principe Felipe

Oct. 23 Barcelona / Olimpic de Barcelona

De-a lungul anilor GUNS N’ ROSES a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America.

Fiecare album GUNS N’ ROSES a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este „Appettite for Destruction” cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Concertul Guns N’ Roses de la Bucureşti se ţine pe 21 septembrie, la Romexpo. Biletele sunt puse în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online la www.eventim.ro.

Există trei categorii de bilete:

VIP – tribună, în funcţie de poziţionare: 266,3 lei şi 298,2 lei  
Golden Circle – în faţa scenei: 191,7 lei 
Normal Circle – 127,8 lei.

Anca Lupeş,
Managing Partener,
Star Management