manowar-battle-hymns Manowar a anunţat că din 15 şi până în 31 decembrie, în mod excepţional, toate cumpărăturile făcute din siteul www.thekingdomofsteel.com vor beneficia de 21% reducere a preţurilor. Aveţi de unde alege: mp3, CD, vinil, DVD (aici s-ar putea să aveţi probleme fiindcă sunt doar format NTSC), piese video disparate (care pot fi văzute cu QuickTime), afişe şi lucrări de artă, bijuterii, obiecte promoţinale.

Tot pentru perioada premergătoare Crăciunului se pregăteşte lansare unei serii reduse de discuri vinil şi CD Battle Hymns, care pot fi precomandate la preţul (acum, înainte de perioada de reducere) de 199,95$, respectiv 171,95 $. De ce atât de scumpe? Nu pentru că celebrul album este reînregistrat – atenţie, reînregistrat, cu primul baterist al trupei, Donnie Hamzik, nu remasterizat – ci pentru că sunt cu autografe şi certificat de autenticitate. Livrarea este programamtă să înceapă în 20 decembrie. Până atunci însă, în baza precomenzii se poate descărca varianta mp3 şi o broşură de 16 pagini în format pdf. Pe lângă faptul că Battle Hymns 2011 beneficiază de tehnologia de înregistrare actuală, mai conţine bonus înregistrările: Fast Taker – live la Taylor City Expo Center Arena, Abilene, Texas, 31 iulie 1982 – şi Death Tone – live la Reunion Arena, Dallas, Texas – 1 august 1982.

Manowar s-a gândit şi la fanii mai săraci, care nu-şi permit această ediţie scumpă. Aceştia vor putea cumpăra discul vinil la 49,95 $, iar CD la 21,95 $, singura diferenţă fiind că lipsesc autografele. Cea mai ieftină variantă este cea descărcabilă în format mp3, la preţul de 12,50 $. Şi aceasta include broşura în format pdf. Înregistrările sunt Hi-Fi şi au bitrate 256 kbps şi frecvenţa 44.100 kHz.

Florin Silea