wings-club Weekendul acesta se deschide WINGS CLUB, cel mai mare club cu tematica aviatică din Bucureşti, conceput special pentru concerte live şi manifestări artistice. Clubul va fi inaugurat în acest weekend prin două concerte (n. CI – intrare liberă), vineri, 10 decembrie – trupa Oliver, iar sâmbătă, 11 decembrie – Sarmalele Reci, totul într-o atmosferă pe care o întâlneşti numai după o zi plină de zbor.

Wings Club nu va fi un alt club care să te surzească cu tobe electronice repetitive, ci un loc în care să poţi asculta şi simţi muzica aşa cum trebuie să fie ea, LIVE!

„Va fi un club sincer, unde oamenii vin să se simtă bine, să fie ei înşişi, să lase falsitatea la o parte; şi va fi muzica de calitate, de la rock la jazz, întotdeauna live”, a spus Andrei Carp, managerul clubului.

Wings Club va găzdui săptămânal o serie largă de activităţi culturale: concerte, expoziţii de fotografie, grafică sau pictura, piese de teatru, vizionări de filme.

Clubul este situat în incinta fostului cinematograf Viitorul, pe strada Mihai Eminescu nr. 127, transformarea preluând teme aviatice. Pe lângă spaţiul destinat concertelor, Wings Club are un spaţiu cafenea, la intrare. Invitaţii pot alege între a sta la evenimentele care se desfăşoară în club sau se pot retrage în cafenea pentru a socializa.

Pentru început, clubul va fi deschis vinerea, sâmbăta şi duminica, cafeneaua fiind deschisă şi în timpul săptămânii, în acelaşi loc, strada Mihai Eminescu nr. 127.

Andrei Preduţ,
Event Manager, City Events

oliver Potrivit informaţiilor primite de la trupa Oliver (Doru Puşcaşu, Horia Gridan, Mircea Moroianu şi Răzvan Rizea), în cadrul concertului de vineri aceasta, care va începe la ora 21:00, îşi va lansa noul single „Comandant de zbor”. Deocamdată nici în siteul www.olivermusic.ro,  nici la adresa www.facebook.com/olivermusic  nu există noua piesă.

Florin Silea

Avem bucuria de a vă anunţa că în această perioadă în care toata lumea sărbătoreşte, trupa Sarmalele Reci (n. Cultural info: Zoltan Andras, Emil Vîciu, Dan Georgescu, Laszlo Mircea Horvath, Gabriel Drăgan) dăruieşte fanilor concert după concert.

sarmalele-reci Sâmbăta aceasta, 11 decembrie, de la ora 21:00, Wings Club face cinste cu Sarmalele Reci! Formaţia a pregătit un setlist pe măsura. Nu vor lipsi clasicele: „Prostia la putere”, „Ana are mere”, „Violeta”, dar nici cea mai recenta piesa Sarmalele Reci, „Cocktail Molotov”.

Dacă-ţi plac Sarmalele Reci, vino sâmbătă în Wings Club!

Monica Felea,
PR Officer, Gala PR

foto: Alexandra Dincă