poster-sarmalele-reci-jukebox Sarmalele Reci sunt în doliu. Nu știm cine, nu știm când… „L-au ucis pe Bulă”. „A murit eroul național!”

Această veste tristă va fi comunicată oficial publicului joi, 24 martie, în Jukebox Club (str. Turturelelor nr. 11, Bucureşti), chiar de către trupa Sarmalele Reci. Cum s-au petrecut faptele, care e sursa știrii, toate acestea vor fi dezbătute cu toți participanții la concert.

Mai sunt două săptămâni până la eliberarea certificatului de deces, timp în care încă sperăm ca Bulă să fie resuscitat. Sarmalele Reci vă invită pe pagina de Facebook să încercați să îl reînviați pe erou. Cel mai bun banc cu Bulă va fi răsplătit cu o invitație dublă la concert: http://www.facebook.com/SarmaleleReci.

Intrarea la comemorare se face pe bază de bilet.

Biletele se găsesc în exclusivitate în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online la www.eventim.ro.

Biletul nu garantează loc la masă. Pentru rezervări, publicul este rugat să se adreseze direct clubului, la numărul de telefon 021.322.66.10.

Gala Mgmt&PR