celelalte-cuvinte_jukebox_final-28-04-2011 Trupa Celelalte Cuvinte şi-a obişnuit publicul cu o identitate aparte. Concerte rare şi de calitate. Astfel, orădenii de la Celelalte Cuvinte ajung pentru prima dată în acest an în Bucureşti, pe 28 aprilie, în Jukebox Venue, pentru un concert special.

De 30 de ani împreună (vârstă pe care trupa o împlineşte în 2011 – mai exact, în 13 decembrie, n. Cultural info), Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi de-a lungul timpului atât componenţa (n. C.I. – nu chiar, faţă de formula din 13 decembrie 1981, când a dat primul concert în Timişoara, a venit Tibi Pop la claviaturi şi a plecat chitaristul Radu Manafu), cât şi stilul (n. C.I. – cine ascultă discurile va constata că formaţia a abordat de la hard rock la progresiv şi de la metal la new wave, însă în contratimp cu epocile în care erau la modă curentele respective – poate face excepţie perioada metal, care s-a cam suprapus cu ce se-ntâmpla pe plan internaţional – dar soundul formaţiei a rămas inconfundabil), Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc. Sonorităţile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare pentru această trupă.

Pe 28 aprilie Celelalte Cuvinte vine în Jukebox Venue cu piese ce au scris istorie în rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Stele, Lupii, Dacă vrei, Iarbă prin păr.

În plus, acest concert va conţine mici momente, în avanpremieră, din spectacolului grandios pe care trupa îl va oferi fanilor pentru a sărbători cum se cuvinte 30 de ani de activitate.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas şi Cărtureşti şi online la www.eventim.ro). Biletele sunt împărţite în trei categorii, după cum urmează:

VIP I: 50 de lei – locuri la mese, poziţionare preferenţială faţă de scenă

VIP II: 40 de lei – locuri la mese

acces general: 33 de lei – locuri în picioare

Pentru informaţii suplimentare referitoare la amplasarea meselor, publicul este rugat să apeleze clubul Jukebox Venue la numărul de telefon: 021 322 66 10.

Recomandat de: RockFm

Un eveniment susţinut de: Adevărul de seară, Şapte seri, România liberă, metalhead.ro, b365.ro, metropotam.ro, port.ro, RockOn, metalfan.ro, iconcert.ro, musicmix.ro, ziare.com, bestmusic.ro

Parteneri:

Europcar, Hotel Delta Paradis, Hotel Răzvan

www.europcar.ro

www.delta-paradis.ro

www.hotelrazvan.com

Organizator: Morgan Enterprise

www.morganenterprise.ro

Monica Felea,
PR Manager, Gala Mgmt&PR