monarchy-hitt-silver-church Pe data de 30 septembrie 2011, începând cu ora 18:00, trupa românească de progressive metal Monarchy va concerta în clubul Silver Church din Bucureşti (Calea Plevnei, nr. 61), urmată de artistul japonez visual kei HITT.

Debutul european al lui HITT s-a produs în 2009 odată cu lansarea albumului „Kakkotsuke Man”. HITT este un artist atipic, chiar şi pentru cunoscători, cu un stil muzical deosebit: jrock, piano rock cu influenţe jazzy. (www.megahitt.com/)

Monarchy – Totul a început în anii ‘90, când Monarchy a luat fiinţă prin Iulian Rob (guitar) şi Marian Leuşteanu (bass), fiind completată în curând cu toboşarul Geani Matei. Încă de la început trupa s-a confruntat de multe ori cu schimbări de membri, iar activitatea a fost reluată în 2009 odată cu sosirea lui Dragoş Creţu (lead vocal) şi a lui Cornel Ştefan (keyboards). În formula completă trupa a început să lucreze la materialul nou, băieţii fiind deja în studio pentru primul album, ce va fi lansat în această toamnă. (www.monarchyband.ro).

Colaborarea băieţilor de la Monarchy cu HITT continuă cu un concert programat a se desfăşura la Sofia, Bulgaria, în clubul Rock Theatre, pe data de 1 octombrie 2011.

Biletele sunt disponibile în magazinele: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online la www.eventim.ro.

www.kanzenmusic.com

Oana Purcăreanu,
PR, Monarchy