centrul-de-informare-europe-direct-regiunea-centru-siglaNo, nu dați buluc, că nu eu le dau, eu dau doar informația. Pentru a le obține nu trebuie să scoateți bani din buzunar, ci doar mintea din toropeala provocată de caniculă și să vă osteniți să scrieți pe pagina de Facebook „comentarii pertinente referitoare la știrile publicate de către echipa Centrului”. Care centru? Centrul de informare Europe Direct regiunea Centru.

Pagina de la facebook.com o găsiți aici, iar detalii despre concurs găsiți aici. Dar trebuie să vă grăbiți deoarece concursul se termină în 22 decembrie 2013.

Ocupat să urmăresc simultan 3 transmisiuni sportive, era să uit să menționez un lucru important: potrivit regulamentului, concursul este numai pentru persoanele care au cel puțin 14 ani și locuiesc într-unul din județele: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureş sau Sibiu.

„Succesuri!” Hai, c-am glumit! Succese! Păi, da, că în regulament eu n-am găsit nicăieri să scrie că un cetățean nu poate câștiga de mai multe ori, din moment ce e tragere la sorți… [S.F.D.]