Accesul gratuit pentru liceenii Smart din alte localităţi, condiţiile favorabile pentru accesul cu aparatură foto şi gratuitatea pentru persoanele cu dizabilităţi sunt principalele îmbunătăţiri ale serviciilor oferite de ARTmania Festival la cea de-a opta ediţie a evenimentului.

În următoarele două săptămâni liceenii din alte localităţi care vor răspunde corect la întrebările organizatorilor din pagina oficială a Festivalului vor primi câte o invitaţie Smart la ARTmania Festival Sibiu 2013. Concursul se va încheia luni, 5 august 2013, în prima zi a Festivalului, iar câştigătorii vor fi aşteptaţi la centrul de relaţii publice din Piaţa Mare.

Pentru liceenii din Sibiu organizatori oferă bilete cu preţuri speciale, disponibile în zilele Festivalului la biroul de informaţii ARTmania din Piaţa Mare. Doritorii trebuie să prezinte carnetul de elev valabil pentru unul din liceele sibiene şi să poarte brăţara primită până la sfârşitul Festivalului.

Accesul cu aparate foto în perimetrul festivalului ARTmania este permis cu aparatură foto de orice fel în limita a 5,9 inch – 15 cm lungime obiectiv sau 7,9 inch -  20 cm lungimea totală a ansamblului. De asemenea, fotografierea este permisă numai fără blitz şi fără a deranja bunul mers al evenimentului sau spectatorii prezenţi la Festival. Restricţiile rămâne valabile în acest an pentru accesul cu stative, blitzurile detaşabile sau alte accesorii, echipamente de filmat sau înregistrări audio.

Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit, cu însoţitor sau fără, în baza certificatului (este acceptată şi copia) prezentat la biroul de relaţii publice din Piaţa Mare împreună cu un act de identitate pentru persoana din certificat şi însoţitorul său (dacă certificatul menţionează însoţitor). ARTmania Festival Sibiu 2013 oferă şi o rampă pentru scaune cu rotile.

De asemenea, şi cei mai mici rockeri se vor putea bucura de experienţa Festivalului de la Sibiu pentru că anul acesta toţi copiii sub 14 împliniţi până în prima zi a Festivalului vor intra gratuit la eveniment, dacă sunt însoţiţi de un membru major din familie cu bilet sau abonament valabil şi acesta prezintă o copie a unui certificat de naştere alături de propriul buletin. Cei mici nu vor purta brăţări şi vor fi în permanenţă sub supravegherea însoţitorilor lor.

Pentru mai multe detalii despre organizare, acces, program şi alte informaţii vă rugăm să urmăriţi pagina oficială a Festivalului: artmaniafestival.ro.

Raluca Oana Radu,
PR & Events Coordinator ARTmania Festival