chris-norman-there-and-backChris Norman a vândut peste 20 de milioane de albume în 45 de ani de carieră muzicală de succes, sărbătoriți pe 13 august prin lasarea singleulului „Gypsy Queen“. Legendarul artist se pregătește acum pentru premiera primului său album lansat la cinci ani distanță de „Time Traveller“.

13 septembrie va fi data oficială a lansării „There and Back“, un album cu 13 piese originale mult așteptate. Și tot pe 13, dar de această dată în octombrie, vom avea ocazia să îl vedem live la Sala Palatului din București și la două zile distanță în Cluj-Napoca, la Sala sporturilor, „Horea Demian“.

„There and Back“ reprezintă întrutotul universul Chris Norman. O colecție completă de piese pline de viață și, bineînțeles, minunata voce implicată în totalitate. Cu agenda plină de concerte pe mapamond, vocea Smokie se află într-o formă extraordinară pe noul album, promițând cu acesta o reîntoarcere în topurile muzicale contemporane a unui nume greu din industria muzicală internațională.

Chris spunea într-un interviu că albumul marchează reîntoarcerea sa la originile valorilor și modul în care înregistra în anii 60’ și 70’. „Eu am compus personal o mare parte din album, dar câteva piese sunt scrise alături de muzicienii cu care călătoresc, un aspect foarte important pentru direcția finală a noului material.

Am intrat în studiou alături de trupa mea live pentru a înregistra piesele împreună și a surprinde pe album energia construită în timpul unui concert. Tot procesul înregistrărilor a fost o experiență minunată fiind nedespărțiți la fiecare pas.

«There and Back» transmite energia acumulată în cariera mea profesională, concentrarea și propulsarea acesteia către zilele noastre. Vocea mea nu a sunat niciodată mai bine decât acum și sunt foarte mândru de noul album“.

chris-norman-sala-palatului-bucuresti-13-octombrie-2013-afisLa aproape o lună de zile până la sosirea artistului în România, Chris Norman transmite următorul mesaj publicului de aici: „Dragii mei, sunt foarte încântat să vă revăd după 4 ani! Ador concertele din România, unde publicul este atât de cald și prietenos. Ne vedem în octombrie și vă promit două spectacole absolute cu piese vechi și noi.“ Chris Norman, 4 septembrie 2013.

Bilete și informații:

Pentru Sala Palatului – București – 13 octombrie, biletele costă între 80 și 250 de lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim, Myticket, Bilete.ro, Biletoo și la Sala Palatului.

Pentru Sala sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca, 15 octombrie, biletele costă între 47 și 198 de lei și sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi online, la www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.

Evenimentul este organizat de Diesel Events.

sursa: Cavalleria Events