santos-tour-down-under-2014În paralel cu Australian Open se desfășoară prima competiție importantă de ciclism a anului, Santos Tour Down Under – Turul Australiei, care a atras la start mulți dintre cei mai buni cicliști ai lumii. Din acest an competiția a fost inclusă și în programul Cyclingnews Tour Tracker, care includea până acum doar cele 3 mari tururi: al Franței, Italiei și Spaniei.

Nu există transmisie video live, dar aveți informații text în timp real, foto, hărțile etapelor, echipele și rutierii participanți și, evident, clasamentele. Programul are doar variantă pentru Android și poate fi descărcat din Google Play. Dacă nu folosiți linkul de aici, o puteți găsi în Google Play sub titlul CyclingNews Tour Tracker. Nu vă lăsați induși în eroare că pe fotografie scrie „2013 Vuelta”. Odată descărcată, aplicația va fi actualizată cu Santos Tour Down Under.

Din păcate, transmisia video a canalului oficial nu poate fi recepționată în România, însă găsiți în Internet linkuri pentru transmisia video live făcut de Skysport 1. Sau puteți merge la cyclingtv.neulion.com, însă aici vă trebuie abonament pe un an (59,99 USD) sau 3 luni (21,99 USD). Un singur incovenient: transmisiile sunt cam de pe la ora 4:00 (ora noastră). [S.F.D.]

sursă foto: Google Play