Cred că nu se mai îndoiește nimeni că atentatele din vineri, 13 (încă o dată s-a adeverit că viața bate filmul) noiembrie 2015 sunt rezultatul politicilor greșite duse de Obama, Hollande și Merkel (inclusiv Iohannis) în raport cu lumea islamică, acceptând, practic, invadarea Europei de către islamiști sub pretextul că sunt refugiați. Cât de prost trebuie să fii ca să nu-ți dai seama că atunci când este vorba despre sute de mii de imigranți, nu sunt refugiați, ci invadatori!?

În cazurile din Franța este clar că avem de-a face cu tâmpenia securiștilor (nu doar francezi, ci și americani, care dovedesc că interceptează prostește toate comunicațiile) și corupția polițiștilor. Este evident că nu poți trage cu automatele în inima Parisului dacă Poliția Franceză n-ar fi coruptă. Iar tâmpiții de securiști se pare că urmăresc pe oricine, mai puțin pe islamiști! Altfel nu se explică ca atacuri de asemenea amploare să poată fi puse în aplicare cu succes fără ca agenții secreți să nu afle. Problema este, însă, că sunt securiști, nu agenți secreți.

Să vedem dacă după aceste atacuri teroriste Iohannis și cine va fi premier vor fi imbecili și vor primi „refugiați”. Iar securiștii români ar face bine – dacă au minte – să nu-i mai urmărească pe creștinii și ateii români, ci să se concentreze pe cei cu adevărat periculoși. Pentru corupție sunt alte metode de combatere, nu trebuie să interceptezi de-a proasta toate comunicațiile cetățenilor, mai ales că se știe că dacă vrei să-l faci pe cineva ineficient nu trebuie decât să-l îngropi în documente și informații!

Sper că la ora aceasta (02:02) Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru că nu e timp de dormit, nici de weekend, iar securiștii români s-au transformat în ceea ce-ar trebui să fie într-o țară democratică și cu libertăți cetățenești!

Florin Silea