Dacă îmi aduc bine aminte, în anii trecuți Eurosport a transmis Turul Poloniei în paralel cu Turul Franței, pe Eurosport 2. Anul acesta, însă, după cum ne-a asigurat Emanuel Terzian, crainicul Eurosport pentru Turul Franței, competiția din Polonia nu va fi transmisă la TV, ci doar în Eurosport player.

Firește că m-am conectat ca să verific, dar a fost ca în cazul informației privind moartea lui Rică Răducanu, dată tot de Emanuel (ce-i drept, cu rezerva că n-a fost verificată), nu s-a verificat.

M-am dus și la siteul competiției, unde am văzut că n-am văzut Eurosport printre partenerii media. În concluzie, puțin probabil să fie difuzată prin Eurosport player.

Totuși, cei de la Steep Hill au găsit câteva variante de urmărire în Internet. Din păcate, transmisia este doar cu comentariu în poloneză, ceea ce este firesc fiindcă este realizată de televiziunea publică TVP 1. Din fericire, două dintre legături permit urmărirea competiției și din afara Poloniei. Cum le recunoașteți? Sunt boldate. Puteți ajunge la ele dacă dați clic aici. [S.F.D.]