Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a avut în mai multe rânduri nerușinarea de-a ne da lecții anticorupție. Normal, fiind ambasadorul unui stat mafiot prin legislație, în care procurorii se târguiesc cu mafioții și criminalii ca la piață.

Dar, din 11 iulie 2020, gata! Nu numai Zuckerman, dar nici un alt ambasador american nu va mai putea da lecții anticorupție României (decât dacă ține morțiș să râdă și curcile de el), în veci de veci! De ce? D’aia! („D’aia cu apostrof!”, cum zicea regretatul Florian Pittiș)

”„Corupţie istorică, fără precedent: un preşedinte american comută pedeapsa cu închisoarea a unei persoane condamnate de un juriu pentru că a minţit cu scopul de a-l proteja pe acelaşi preşedinte”, a scris pe Twitter Mitt Romney, fost candidat republican la alegerile prezidenţiale din 2012.” (hotnews.ro).

Ce zice Trump? Nimic, scrie: ”„Roger Stone a fost ţinta unei vânători de vrăjitoare care nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată”, a scris el sâmbătă într-o postare pe Twitter.” (hotnews.ro) Cum? justiția din SUA face așa ceva?! Vai, dar nu pot să cred! Vedeți vreo legătură cu România?…

Zuckerman, aștept să-ți beștelești președintele în direct și la oră de vârf, după care să ne ceri scuze că ți-ai permis să ne dai lecții de anticorupție! Dacă nu, să beștelești justiția din SUA fiindcă e clar că dacă Trump are dreptate, justiția e mafiotă!