După ce la sfârșitul lunii septembrie Ned Price, secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA (purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe pre limba noastră) a fost infectat cu COVID-19, la mijlocul lunii octombrie a fost infectat Alejandro Mayorkas, secretarul Departamentului Securității Interne (ministrul de Interne), iar duminică și Jen Psaki, secretarul de presă al Casei Albe (purtătorul de cuvânt al Președinției SUA), a anunțat că este infectată, că s-a izolat și că are simptome ușoare. Presupune că a luat virusul de la cineva din familie.

Fox News a amintit că în urmă cu câteva zile Psaki s-a întâlnit cu Biden la o zi după ce acesta, nemascat (președintele SUA, la fel ca cel al României, a încălcat în repetate rânduri obligativitatea purtării măștii), a tușit în palme la o întrunire, iar pe urmă a dat mâna cu mai multe persoane.

Ce au în comun cei 3, în afară de a lucra în sectorul guvernamental, respectiv prezidențial? Toți sunt vaccinați anticovid! Ce bine că vaccinul e eficace! Mai trebuie aflată doar zona în care e eficace… [S.F.D]