Clapton-Winwood   Marcel Avram şi D&D East Entertainment prezintă un eveniment unic în România: Eric Clapton & Steve Winwood Live la Bucureşti. Cele două legende vor urca pe scenă în data de 11 iunie 2010, pe Stadionul Tineretului – Iolanda Balaş Soter.

   Biletele au fost puse în vânzare în exclusivitate prin reţeaua Eventim şi au mai multe categorii de preţuri, după cum urmează:

136,8 lei – Categoria III – bilete fără loc, în picioare
179,2 lei – Categoria II – bilete cu loc
423 lei – Categoria I – bilete cu loc
636 lei – VIP

   Fiind vorba de un eveniment de excepţie, care trebuie savurat din plin, majoritatea locurilor vor fi pe scaune.

   „Lucrez de peste 35 de ani cu Eric Clapton şi a fost o dorinţă de-a mea de a-l aduce şi în România, ţara mea”, a declarat Marcel Avram.

   Prieteni vechi ?i fo?ti colegi de trupă, Eric Clapton şi Steve Winwood şi-au reunit forţele pentru a pune pe scenă un concert de excepţie, în cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul căruia cei doi mari artişti şi-au propus să recreeze „romantismul şi frumuseţea muzicii de altădată”.

   Cei doi monştri sacrii ai muzicii îşi vor duce spectatorii înapoi în timp, în perioada de glorie a rockului, cântând atât compoziţii proprii, cât şi melodii semnate de artişti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seară de neuitat şi un eveniment care va rămâne în inimile fanilor pentru totdeauna!

 

Despre Eric Clapton

   Născut la 30 martie 1945, în Anglia, talentul lui Eric Clapton cu greu poate fi descris în cuvinte, Clapton fiind probabil cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor, un artits complet şi un muzician de excepţie.

   În cei peste 40 de ani de carieră, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori în faimosul Rock & Roll Hall of Fame (în calitate de membru al Yardbirds, Cream şi ca artist solo). În plus, Clapton a câştigat 18 premii Grammy şi a primit peste 80 de discuri de aur, platină şi diamant. Clapton a vândut peste 42 de milioane de albume, fiind unul dintre cei mai faimoşi şi talentaţi artişti din lume. Eric Clapton este adesea recunoscut de către critici şi fani ca fiind cel mai mare chitarist din istorie.

   Piesele sale cele mai de succes includ: Layla, Crossroads, Change the World, Wonderful Tonight, Tears in Heaven şi multe altele.

   Aflaţi pentru prima dată în România, în cadrul unui eveniment prezentat de Marcel Avram şi D&D East Entertainment, Eric Clapton şi Steve Winwood îşi vor hipnotiza fanii oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trăit vreodată, aşa cum se şi cuvine unor adevărate legende!

   Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager
D&D East Entertainment