Te ţine să cânţi AC/DC live?

poster-karaoke-acdc Le-ai ascultat toate albumele, ştii versurile pieselor mai bine decât ei, iar vecinii tăi s-au săturat de concertele de la duş? Acum ai ocazia să arăţi live că te ţin coardele vocale şi că cel mai bine te simţi pe scenă.

D&D East Entertainment şi Metropotam au pus la cale pentru fanii AC/DC o seară de karaoke în club Fire, scurt antrenament înainte de concertul de la Bucureşti de pe 16 mai.

Dacă vrei să participi notează-ţi în calendar data de 24 aprilie şi nu uita să te înscrii în concurs pe www.metropotam.ro.

Prestaţia participanţilor va fi jurizată de către un juriu de specialitate, care va da note de la 1 la 10 pentru prestaţia fiecărui participant, notele se vor aduna şi se va face media. În cazul egalităţii la puncte, publicul va decide departajarea participanţilor.

Pe lângă prestigiul câştigat, cei care vor convinge şi juriul, şi publicul de abilităţile lor vocale şi scenice vor pleca acasă cu unul dintre cele 3 premii puse în concurs:

Premiul I: bilet la concertul ACDC + DVD + afiş

Premiul II: bilet la concertul ACDC + CD + afiş

Premiul III: CD + afiş

Loc: Fire
Când: 24 aprilie
Intrarea la eveniment este liberă pentru toţi cei dornici să participe.

Cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat în data de 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 18:00. Australienii vor ajunge în România în cadrul Black Ice Tour, care promovează cel mai nou album semnat AC/DC.

Vă reamintim că în acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la preţul de 477 de lei, şi Normal Circle, la preţul de 148,4 lei, care se vând într-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle şi biletele la preţ promoţional sunt SOLD OUT.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro, la următoarele puncte de vânzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Online biletele se pot cumpăra de la www.eventim.ro

AC/DC în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Parteneri media: Jurnalul Naţional, Zile şi Nopţi, Heavy Metal Magazine

Sonia Lodia, PR Manager
D&D East Entertainment