25 – 27 IUNIE 2010 – ROMEXPO, Bucureşti

clip_image002E oficial! Sonisphere Festival 2010 ajunge şi în România, în perioada 25 – 27 iunie. Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock şi nu numai. Astfel, line-up complet poate fi găsit mai jos:

METALLICA, RAMMSTEIN, MANOWAR

Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Anthrax, Alice in Chains, Volbeat, Stone Sour, Mastodon … şi mai pregătim câteva surprize!

Astăzi, la ora 14, s-au pus în vânzare biletele pentru Sonisphere Festival 2010, cel mai mare festival din România.

Acestea se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro.

Preţurile biletelor:

25 iunie Manowar, Volbeat + special guests

120 ron + 6% (127,2 ) – Normal Circle

220 ron + 6% (233,2) – Golden Circle

350 ron + 6% (371) – VIP

26 iunie Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Heaven and Hell

185 ron + 6% (196,1) – Normal Circle

290 ron + 6% (307,4) – Golden Circle

350 ron + 6% (371) – VIP

27 iunie Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Mastodon

185 ron + 6% (196,1) – Normal Circle

290 ron + 6% (307,4) – Golden Circle

350 ron + 6% (371) – VIP

Abonamente:

350 ron + 6% (371) – Normal Circle

490 ron + 6% (519,4) – Golden Circle

550 ron + 6% (583) – VIP

 

Pentru prima oară în România – RAMMSTEIN!

Other bands play, Rammstein burns!

clip_image004

Rammstein Live la Bucureşti în 2010 – un show care va cutremura din temelii România! După ani de aşteptare, nenumărate zvonuri şi multă nerăbdare din partea fanilor, celebra trupă germană ajunge în sfârşit în România pentru a susţine un concert care va lăsa publicul fără răsuflare.

Rammstein au redefinit noţiunea de show şi nu au de gând să se oprească aici. Turneul „Liebe ist für alle da” se anunţă a fi cel mai mare spectacol pus în scenă de trupă, cu showuri incendiare, la propriu, efecte pirotehnice la limita imposibilului, costume „de pe altă lume” şi o scenografie grandioasă!

Sonisphere Festival 2010 aduce Rammstein în concert la Bucureşti în cadrul unui eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment!

Pentru prima oară în istorie – THE BIG FOUR împreună în acelaşi turneu!

După nenumărate zvonuri şi speculaţii, iată că a venit momentul pentru împlinerea celui mai arzător vis al oricărui iubitor de rock! Pentru prima oară în instorie, Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax sunt în turneu împreună şi ajung în Bucureşti, în cadrul turneului „THE BIG FOUR”.

În exclusivitate în cadrul Festivalului Sonisphere, cele patru trupe legendare vor urca pe scenă în cadrul unui singur eveniment şi chiar dacă am putea crede că nimic nu poate întrece această veste, organizatorii au mai pregătit o surpiză de proporţii! Invitaţii speciali ai serii de 26 iunie vor fi nimeni alţii decât Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler şi Vinny Appice de la Heaven & Hell, unul dintre supergrupurile rock apărute în ultimii ani.

Heaven & Hell este o atracţie nu numai pentru cei care ascultă hard rock de calitate, ci şi pentru inconfundabila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de excepţie din ultimele trei decenii. Dio a încântat de-a lungul anilor prin colaborările lui cu Rainbow şi Black Sabbath.

Iată ce spune Lars Ulrich, de la Metallica, despre acest anunţ de importanţă istorică: „Cine ar fi crezut că, după peste 25 de ani de la formare, cele patru grupuri reprezentative pentru genul thrash metal nu numai că vor fi mai populare decât niciodată, dar vor şi cânta împreună! Este extraodinar! Bring it on!”

„Era şi timpul să se întămple odată!” spune Kerry King, de la Slayer. „A sosit momentul ca fanii să primească ce şi-au dorit. Este extraodinar!”

Chitarisul Scott Ian, de la Anthrax, este şi el copleşit de importanţa acestei veşti: „Fanii îşi doresc acest eveniment încă din 1984, adică asta înseamnă 26 de ani de aşteptare! Părerea mea este că nu numai că ne vom ridica la măsura aşteptărilor, ci le vom şi depăşi cu brio!”

Aceste patru formaţii legendare s-au desprins din mişcarea underground a genului thrash şi au dominat scena metal în anii ‘80, având vânzări de milioane de albume şi umplând pînă la refuz stadioanele din întreaga lume. Giganţii muzicii rock: Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax vor cânta împreună în cadrul Sonisphere Festival, un eveniment ce nu trebuie ratat de nici un iubitor de muzică!

Pe lângă România, „THE BIG FOUR” vor participa şi la Festivalurile Sonisphere din ţări ca: Grecia, Polonia, Bulgaria şi Cehia.

„Aceasta este o ocazie unică în viaţă pentru fanii rockului şi nu numai!”, crede solistul Megadeth, Dave Mustaine.

Vă aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a fost vreodată în România!

Pentru toate detaliile va rugăm accesaţi www.sonispherefestivals.com

Sonia Lodi, PR Manager,
D&D East Entertainment