simona-patruleasa-pictura Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor Kanal D din weekend, de la 18:30, participă la sfârşitul lunii aprilie pentru prima dată la o expoziţie de artă, cu o lucrare de decoraţiuni interioare.

În data de 23 aprilie, de la ora 15:00, va fi deschiderea expoziţie colective a Şcolii de arte Bucureşti, la Casa Memorială Norocea din oraşul Curtea de Argeş, în cadrul căreia va fi expusă şi o lucrare realizată de Simona Pătruleasa. Realizată numai din materiale naturale, la fel ca toate celelalte exponate, lucrarea Simonei se numeşte „Trezvie”, ceea ce exprimă o stare de linişte interioară, de veghe a minţii, de discernământ şi curăţenie sufletească pe care o are nevoitorul prin post şi rugăciune cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Este o lucrare la care am muncit mult, cam 2 – 3 şedinţe de câte 5 ore fiecare, şi în care am pus foarte mult suflet, la fel ca în toate lucrările mele, de altfel”, declară Simona Pătruleasa.

Expoziţia, ce se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni, a fost organizată la iniţiativa profesoarei de la Şcoala de arte din Bucureşti, doamna Elena Borundel, având ca temă „Motive şi simboluri internaţionale”.

„Sub îndrumarea şi supravegherea doamnei profesoare de la Şcoala de arte, Elena Borundel, am realizat şi am învăţat multe lucruri frumoase. Pentru mine Şcoala de arte a însemnat foarte mult, îl consider un loc în care poţi să te detaşezi foarte uşor de tot ceea ce înseamnă stresul de zi cu zi, uiţi de oboseală. Când intri acolo găseşti o atmosferă caldă, plăcută care te face să te rupi pentru câteva ore de problemele cotidiene. Recomand cu căldură oricărui părinte să îşi îndrume copii spre Şcoală de arte”, spune Simona.

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate aproximativ 30 de lucrări, toate realizate numai din materiale naturale de către elevii Şcolii de arte din Bucureşti, Secţiunea de decoraţiuni interioare. „Această expoziţie de simboluri emotive încearcă să crească forţa de impresionare asupra privitorului prin sistemul de relaţionare materie – obiect – sens”, mărturiseşte profesoana Elena Borundel.

Maria Popescu,
PR Manager, Kanal D