Toate biletele vor fi scanate la intrare

acdc-bucuresti-afis-nou La cererea repetată a publicului, organizatorii concertului AC/DC pun în vânzare încă 1000 de bilete Golden Circle (în faţa scenei, în picioare), în exclusivitate prin Eventim.ro.

Chiar de la punerea în vânzare a biletelor, cele mai căutate au fost la categoria Golden Circle. În mod firesc, biletele la această categorie (număr limitat) au fost epuizate primele, dar cererea a continuat. Special pentru fanii AC/DC, biletele la Golden Circle se suplimentează cu 1000. Acestea vor fi disponibile începând de miercuri, 5 mai, ora 10:00, numai prin Eventim.ro. Reţeaua Eventim este formată din peste 400 de puncte de vânzare, dispuse pe întreg teritoriul ţării. Locurile din care vă puteţi cumpăra bilete la AC/DC sunt: magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti. Pentru cumpărare online şi consultarea planului locului, aveţi la dispoziţie site-ul www.eventim.ro.

Recomandăm cu fermitate să achiziţionaţi bilete doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare. Eventim.ro a depistat un număr limitat de bilete obţinute fraudulos, care au fost invalidate, iar celor care le vor prezenta la intrare li se va interzice accesul.

Cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC, este programat în data de 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucuresti, începând cu ora 18:00. Australienii vor ajunge in Romania în cadrul Black Ice Tour, care promovează cel mai recent album semnat AC/DC.

AC/DC în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment