christian-sabbagh De luni, 10 mai, de la ora 19:00, Christian Sabbagh prezintă „Ştirile Kanal D”, care aduc pe piaţa media din România un concept de ştiri diferit şi inovator.

„Ştirile Kanal D” înseamnă un jurnal axat direct pe nevoile telespectatorilor, satisfăcându-le acestora atât nevoia de informaţie, cât şi nevoia de emoţie şi sentimente. Subiectele sociale, politicice, economice şi mondene vor fi acoperite dintr-o perspectivă aparte, prin ochii oamenilor a căror viaţă este influenţată de acele evenimente.

Christian Sabbagh va fi direct implicat în evenimentele relatate, el nefiind doar imaginea Ştirilor Kanal D, ci unul dintre cei care realizează jurnalul adus în faţa telespectatorilor.

„Ne-am dorit la pupitrul «Ştirilor Kanal D» un jurnalist autentic, care ştie ce înseamnă munca de teren şi care este implicat în exerciţiul jurnalistic zi de zi. Christian Sabbagh este alegere perfectă pentru noul concept al «Ştirilor Kanal D», de la ora 19:00. El vine din mijlocul evenimentelor, cunoaşte perfect problemele societăţii în care trăim, fiind fost corespondent de război, dar şi jurnalist acredidat de Ministerul de Interne. Backgroundul jurnalistic îl recomandă pe Christan Sabbagh ca fiind una dintre figurile care vor face diferenţa şi care va aduce plusvaloare Ştirilor Kanal D. Christian nu se va limita la a relata informaţii. El va fi implicat direct în toată munca redacţională, va comenta şi analiza ştirile prezente în jurnal şi, în anumite ocazii, va fi el reporterul, investigatorul, jurnalistul aflat în miezul problemei”, declară Fatih Salis, Project Manager „Ştirile Kanal D”.

„Mă bucură şi mă onorează faptul că am fost jurnalistul preferat la pupitrul ştirilor principale, Kanal D, de la ora 19:00. Am acceptat implicarea mea în acest proiect pentru că îmi oferă oportunitatea de a mă exprima jurnalistic atât la nivel de conţinut, cât şi din punct[ul] de vedere al manierei de prezentare. Pentru mine este o provocare, mă atrage şi cred în noul concept de ştiri de la ora 19:00 dezvoltat de Kanal D. Sper ca prezenţa mea în echipa «Ştirilor Kanal D» să dea forţa brandului Kanal D”, declară Christian Sabbagh.

Despre Ştirile Kanal D, ora 19:00

„Va fi un jurnal făcut de oameni, pentru oameni, cu ştiri luate din viaţă, cu accent pe detalii, în care oamenii vor face ştirile iar noi vom urmări viaţa din spatele ştirilor. Vom fi interesaţi mai puţin, poate, de ştirea pur jurnalistică cu care publicul s-a obişnuit şi ne vom focusa mai mult pe oameni şi pe efectele ştirii asupra vieţii lor. Ştirile sunt viaţă, iar noi vrem să arătăm această viaţă, cu bune şi cu rele, cu emoţii, lacrimi şi zâmbete”,  detaliaza Fatih Salis, Project Manager News Kanal D.

Nicoleta Cîrjan,
PR & Events Executive,
Kanal D