heaven-hell Legendarii Heaven & Hell au anunţat anularea tuturor concertelor din această vară din Marea Britanie şi Europa, din cauza stării de sănătate a lui Ronnie James Dio, care nu îi permite să susţină acest turneu. Solistul a fost diagnosticat cu cancer în 2009 şi este supus în prezent tratamentului.

Pe lângă concertul din România, programat în data de 26 iunie, în cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, trupa a anulat apariţiile live din Marea Britanie şi concertele incluse în Festivalurile Sonisphere din Elveţia, Cehia, Bulgaria şi Turcia.

„Trebuie să anunţăm că toate concertele viitoare Heaven & Hell au fost anulate. Din nefericire, Ronnie nu se simte suficient de bine încât să plece în turneu în această vară. Sperăm că toată lumea va înţelege şi dorim să mulţumim fanilor şi colegilor pentru sprijinul arătat în aceste momente dificile”, au declarat cei de la Heaven & Hell.

Organizatorii Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival regretă nespus această situaţie şi îi urează însănătoşire grabnică celebrului muzician.

De asemenea, în cel mai scurt timp va fi anunţată o trupă ce va înlocui Heaven & Hell în ziua de 26 iunie (n. Culturalinfo.info – să fie Celelalte Cuvinte, Survolaj, Trooper?).

Despre Heaven & Hell

Heaven & Hell este unul dintre supergrupurile rock apărute în ultimii ani. Practic, Heaven & Hell este Black Sabbath cu Ronnie James Dio la voce. Când nu concertează cu Ozzy Osbourne la voce, Black Sabbath se transformă în Heaven & Hell. În cei aproape trei ani de când a intrat pe scena rock, Heaven & Hell a editat două produse audio şi un DVD, toate fiind apreciate atât de fani, cât şi de mass-media.

Heaven & Hell este o atracţie nu numai pentru cei care ascultă hard rock de calitate, ci şi pentru inconfundabila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de excepţie din ultimele trei decenii. Dio a încântat de-a lungul anilor prin colaborările sale cu Rainbow şi Black Sabbath.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se desfăşoară în perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, în Bucureşti şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt de departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock.

Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin siteul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Vă aşteptam alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Sonia Lodi,
PR Manager,
D&D East Entertainment