Mai sunt puţine zile până la cel mai aşteptat concert: AC/DC. Legendara trupă va cânta în România duminică, 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul este o producţie Marcel Avram împreună cu D&D East Entertainment şi East European Concert. Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin reţeaua Eventim.ro.

Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 15:00 şi va fi permis până la ora 21:30. După această oră porţile vor fi închise. Eventim.ro şi organizatorii vin cu câteva recomandări care să faciliteze accesul în zona de concert şi să împiedice disconfortul publicului, generat de aglomeraţei.

Accesul în perimetrul zonei de concert se va face în funcţie de tipul de bilet achiziţionat. Pentru deţinătorii de bilete la categoria Golden Circle intrarea se va face prin zonele din lateralele scenei. Recomandăm accesul dinspre Piaţa Unirii. Pentru Normal Circle, VIP şi tribună punctele de acces vor fi plasate pe Bulevardul Libertăţii, permiţând intrarea din doua direcţii: dinspre Splaiul Independenţei şi dinspre Calea 13 Septembrie. După încheierea showului, pentru părăsirea spaţiului de concert, spectatorii sunt rugaţi să folosească aceleaşi puncte.

Nou: Sectoarele Normal Circle includ o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Obţinută recent de organizatori, aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii şi este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăşeşte distanţa obişnuită dintre peluza unui stadion normal şi scenă, la un concert pe stadion.
Recomandăm publicului să vină cât mai devreme la spectacol pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de acces.
Accesul în zona de concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. În cazul în care posesorii de bilet aleg să părăseasă zona de concert, aceştia nu vor mai putea ultiliza biletele cu care au intrat pentru accesul ulterior. Biletul pe baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Având în vedere faptul că la concert sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane, recomandăm utilizarea transportlui în comun, în special a metroului. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât recomandăm celor care vor sosi, totuşi, cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate. Sperăm să evităm neplăcerile create de restricţionarea traficului în zonă.

ac-dc-schita-accesAccesul persoanelor se va face potrivit schemei ataşate (n. culturalinfo.info – daţi clic pe poză pentru o variantă mai mare), astfel:

VIP, tribună, Normal Circle: Poarta dinspre Calea 13 Septembrie şi poarta dinspre Bulevardul Naţiunile Unite

GOLDEN CIRCLE: Porţile din Piata Constituţiei, atât în partea dreaptă, cât şi în partea stângă.

Căile de acces vor fi semnalizate corespunzător. Sfătuim spectatorii să respecte acest flux, iar dinspre Bulevardul Unirii să nu vină decât persoanele cu bilete Golden Circle.

Reguli

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor.

Printre acestea se numără obiectele interzise, obiecte cu care vă rugăm să NU veniţi la concert: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, sprayuri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Rugăm publicul să nu vină cu bagaje, genţi voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu există un un spaţiu de depozitare securizat.

Spectatorii sunt rugaţi să contribuie la păstrarea curaţeniei pe toată durata evenimentului, să nu arunce gunoaie decât în recipientele destinate colectării acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor şi au luat toate măsurile pentru a susţine păstrarea curăţeniei.

Copii

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotul de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici.

Prezenţa copiilor sunt 7 ani este strict interzisă.

De asemenea, spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Bilete

Este strict interzisă vânzarea sau cumparărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpararea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul ca, în cazul în care sesizează nereguli, să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor.

Biletele la AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti. Pentru cumparare online şi consultarea planului locului accesaţi site-ul www.eventim.ro.

Recomandăm cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Sonia Lodi
PR Manager
D&D East Entertainment