timpuri-noi-cantarea-lui-luca-clubul-taranului-roman-bucuresti Formaţia şi-a propus să lanseze la apă acest nou concept prin 3 cântări în Bucureşti:

►Prima cântare: Chef, în Club Twice, vineri, 21 mai, ora 22:00. Biletele se pot procura de la intrare şi costă 10 lei sau 25 de lei cu un CD 2010, ediţie limitată, inclus.

►A doua: Cântarea lui Luca, invitat Artanu Adrian Pleşca, în Clubul Ţăranului Român, vineri, 28 mai, ora 21:00.

►A treia: Cântare de împrumut, invitat chitaristul Balaurul de la Trooper, în Fire Club, sâmbăta, 5 iunie, ora 21:00.

Aşadar, urmează „staţia” Timpuri Noi cu peronul… peste tot!

Timpuri Noi de împrumut

timpuri-noi Timpuri Noi, o formaţie interzisă de comunism datorită stilului, datorită limbajului, dar, mai ales, datorită conţinutului subversiv al textelor (n. culturalinfo.info – aici e folosit corect „datorită” fiindcă era de laudă dacă erai interzis de către comunişti), deşi nivelul artistic şi repertoriul ar fi putut-o impune printre formaţiile pe atunci în mare vogă.

Anul 1990 aduce o trecere bruscă de la o stare de beznă informaţională la una de deschidere aproape fără bariere. În acest nou context, Timpuri Noi încetează dintr-o dată a mai fi o formaţie anacronică.

Iată contextul în care Timpuri Noi a devenit cea mai populară formaţie din România, rămânând peste ani una dintre cele mai apreciate.

Spectacolele formaţiei sunt de-a dreptul energice, publicul fiind angrenat în atmosfera electrizantă a muzicii de calitate cu care ne-a obişnuit Timpuri Noi.

Actuala componenţă a formaţiei: Dan Iliescu (voce, ghitară), Alexe (voce), Florin Tuliga (programming), Vlad Săteanu (bas), Andrei Bărbulescu (tobe) (n. culturalinfo.info – probabil că nu a fost acrualizată componenţa în siteul www.timpurinoi.eu fiindcă la bas este Silviu Sanda, iar la voce Artan).

Cati Măceşanu,
PR, Blue Label S. Agency