clip_image002Sesiunea de înscrieri pentru Seria A la tabăra de chitară Acustic Live Misoc Camp 2010 a fost închisă deoarece toate locurile din tabăra de chitară au fost ocupate.

Având în vedere solicitările altor doritori, anunţăm deschiderea înscrierilor pentru SERIA B, care se va ţine în perioada 15 – 21 august 2010.

Detaliile complete legate de tabără sunt în seitul www.tabarachitara.ro.

Anul acesta SC HORA SA (www.hora.ro) a oferit deja pentru seria A 7 chitare, care vor ajunge la 7 participanţi în urma unui concurs. Ele pot fi vizualizate la www.tabarachitara.ro/chitare.htm. Mulţumim şi pe această cale SC HORA SA pentru sprijinul acordat. O solicitare de sponsorizare şi pentru Seria B este deja depusă la acelaşi sponsor.

Magazinul Play din Cluj-Napoca se alătură taberei şi oferă în tot cursul anului 2010, pentru toţi participanţii la Acustic Live Misoc Camp 2010, o reducere de 5% la achiziţionare oricăror produse cumpărate aici!!! Mulţumim pe această cale sprijinului acordat!

Seria B a Taberei de chitară se va desfăşura în perioada 15 – 21 august 2010 în judeţul Alba, aproape de Mănăstirea Râmeţ, în cadrul Pensiunii Râmeţ (www.pensiunearamet.ro) şi se adresează iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic avut. Cursurile sunt structurate pe nivelurile: începător, mediu, avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: electrică, acustică cu corzi de metal, acustică cu corzi de nailon, bas.

Dintre stilurile de chitară care se vor aborda enumerăm următoarele: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal. 

Cursurile se vor ţine în fiecare zi după un program bine definit. Toţi profesorii-artişti invitaţi la această ediţie sunt cu experienţă scenică şi didactică.  Pe lângă cursurile de chitară se vor organiza focuri de tabără, excursii în Cheile Râmeţ şi la Mănăstirea Râmeţ. Totodată, în ultima seară a taberei se va organiza un spectacol intitulat ACUSTIC LIVE SHOW, în care toţi participanţi vor susţine mici recitaluri.

Silvan Stâncel,
organizator principal

ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP este parte a proiectului cultural ACUSTIC LIVE (acusticlive.blogspot.com), prin care se doreşte promovarea în special a muzicii acustice, a chitarei acustice şi totodată a artiştilor consacraţi sau neconsacraţi, indiferent de vârstă sau experienţă.